Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Bathoryčka 

všechny recenze uživatele

Bezvadný film, napínavý od začátku až do konce, přičemž až do posledních 5 minut nikdo necí, kdo že to tam vlastně vraždí a už jen to člověka přinutí u filmu vydržet až do konce. Navíc vodítka jsou FBI posílána velice zajímavým způsobem, přičemž se skoro celý film zdá, že jsou zaměřená proti detektivovi, který vraždy vyšetřuje..... Prostě, tenhle film stojí za podívání a ne jen jedno ;-) ()

Fridecka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se nejedná o můj oblíbený žánr, tak tento příběh mě doslova přikoval k obrazovce. Častečně je to i zásluhou opět skvělého výkonu Aarona Eckharta a charismatického projevu Bena Kingsleye. Příběh je zaměřen na neobvyklou metodu vyhledávání nebezpečných vrahů, které má však neblahý dopad na duševní zdraví vyšetřovatelů, kteří tuto metodu prováděli a provádějí a současně vypráví o hledání masového vraha, tzv. podezření nula, který vraždí nepoznán napříč Spojenými Státy a jehož existenci dosud nikdo nepotvrdil. Film má velmi působivou temnou atmosféru, plyne svižným tempem a navíc je velmi uvěřitelný. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní thriller, který bohužel nedokázal zajímavé téma dotáhnou do uspokojivého konce. Chyběla mi pořádná atmosféra, chyběla mi účast s hlavními hrdiny, veškeré vraždy a oběti mi byly putna. Zkrátka mě to nevtáhlo. Možná byla na vině pozdní hodina a přílišné usilí udržet se při vědomí, nemůžu se však zbavit pocitu, že tenhle film se mohl klidně zařadit po bok takového kultu jako "Se7en", kdyby si námět vzali do práce kvalitnější scénárista i režisér. Aaron Eckhart se snažil, ovšem více mi sedí v rodinných komediích, nemá správný vzhled utahaného detektiva. Ben Kingsley má charisma a snažit se ani nemusel, role mu sedla, ikdyž chvílemi přehrával. Carrie-Anne "Trinity" Moss je sice zajímavě pohledná, nicméně přišla mi v tomto snímku absolutně zbytečná. Někdy se na film zkusím podívat méně ospalá, zatím dávám mírně zklamaných 58%. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Když sem byl kdysi takhle malý, rodiče stavěli chatu. V té chatě jsme tehdy všichni žili v zásadě v jedné větší místnosti, protože jinde byla v noci zima. Jako malí jsme tak spali s bráchou na velké posteli mezi rodiči, kteří se snažili v noci dívat na filmy na malé televizi nacházející se na druhé straně místnosti. Zvuk měli puštěný na minimum, aby nás neprobudili, ale to mi nebránilo čas od času pootevřít oko a sledovat, pár tichých scén než jsem zase upadl do koma. Vůbec nevím samozřejmě o co v těch filmech šlo, ale vím, že to na mě působilo hrozně dospělácky a důležitě. Stejně na mě nyní fungoval Suspect Zero. Zajímalo mě, jak si Merhige poradí s čistou žánrovkou a zdali tam bude vůbec poznat, a vskutku se nejedná o tuctově natočenou kriminálku, zejména díky neočekávaným kamerovým úhlům a zvláštnímu přestřihávání. Loď však bohužel ztroskotává na scénáři, který se zrodil v tehdejším Jehňátkovském oblouznění, pak putoval léta po studiích a ještě byl třicetkrát přepisován. Přitom už ten námět je na hlavu a nepomáhají mu ani upachtěné dialogy, které by měly posouvat děj dále. Neposouvají a scény tak moc nedávají často smysl. Ale zase působěj dospělácky a důležitě. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Suspect Zero ve mě vyvolal zvídavé pocity, a to já mám hrozně ráda. Ze začátku si říkáte, že tam vlastně není nic až tak neobvyklého, ale potom se začínají objevovat mysteriózní zatáčky s různými hádankami, což má za následek především to, že se světlo celého filmu vybarvuje do té nejjiskrnější podoby. Určitě nadprůměrná záležitost. 3,5 *.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)

Reklama

Reklama