Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám vážnějších námitek proti tahání FBI za fusekli za účelem zrychlení jejího výkonu, ale tato psychokrimi mi dopředu naslibovala víc trumfů, než jich měla poschovávaných v rukávech. Žádný fórek zlehčující drámo se nekonal, tempo příběhu se stěží drželo na úrovni želvího sprintera a tak filmového fajnšmekra mohlo potěšit alespoň to, že na množství špendlíků zapíchaných do mapy se skutečně nešetřilo. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Podezření nuDa!!! Zklamal jsem! Měl jsem na večer pro mou ženu a návštěvu vybrat nějakej temnej zajímavej filmek. Díky popisku tohoto "veledíla" jsem dostal PODEZŘENÍ, že by právě toto mohlo být to pravý vořechový... Ten večer se ze mě stala opravdu jedna velká NULA! Kurevsky jsem skočil na špek panu Merhigemu a zatáhl do toho celou partu v našem obýváku. Přitom film nezačal vůbec špatně. Scénka v autě by byla u jiných filmů solidní zahřátí před něčím velkým! V tomto případě před velkou vypičenou nudou! Eckhart byl slabej jak čaj, Kingsley zase naopak silnej jak silnice a "Trinity" Mossová nedostala v podstatě žádnej prostor. No příště vybírá film někdo jinej - jebu to!... 2 hvězdy filmu dám jen skrz kebab a banány v čokoládě, který jsem u toho sežral. 40% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Tento trápny pokus o serial killer ma riadne rozčuľoval (už tie neustále čmáranice!). Hlúpučká kravinka o „všetko vidiacom“ sériovom vrahovi (nezáživný Ben Kingsley), ktorý vraždí nevinných a popritom stíha "ísť" po policajtovi (mdlý Aaron Eckhart). Prečo Kingsley vôbec prijíma takéto úlohy a v takýchto filmoch? O čo lepší a "hereckejší" bol v DOME Z PIESKU A HLINY, než v tejto pseudo diabolskej/démonickej roličke "Absolútneho Zla"? ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Špičkový thriller s výborným obsazením, kterému jasně dominuje Ben Kingsley. Carrie-Anne Moss je tu opravdu trochu navíc, ale nevadila mi. Zatím jsem film s takovouto zápletkou neviděl ani o něm neslyšel, takže to hodnotím jako originální a navíc s atmosférou. Trocha tajemna neuškodí a tady to navíc bylo v rozumných mezích. V některých místech to maličko ztrácelo dech, ale to by byla asi jediná výtka. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu jsem se buď ztrácel v překombinovaných kamerových fintách, které zamotávaly děj ještě více, než by bylo zdrávo nebo jsem tápal v množství indicií a zmatených náznaků. Bohužel snad jediným zajímavějším místem ve filmu byl až povedený a vševysvětlující závěr, který však už s konečným hodnocením neměl příliš velkou šanci nějak výrazněji pohnout. Škoda. 50% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)
  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama