Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No po prvním krvavém díle jsem si řekl, že to nevzdám, dobře jsem udělal, další už nebyly tak často tolik krvavé. Ani se nedivím, že Lady Gaga má Zlatý Glóbus za tuto roli, bo mi to přišlo jak kdyby to byl její videoklip. prostě to měla napsané na tělo. Zápletka super, po bezkonkurenčním Asylum druhá nejlepší série. Po tom co jsem viděl tuto sérii, jsem si dodal odvahy a podíval jsem se na Evil Dead, díky AHS. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica na jednotku s hviezdičkou. Hoci ma Hotel neoslovil až tak, ako Asylum (a azda i Freak Show), počas prvých dielov som musel uznať, že ide asi o "najvyladenejšiu" sériu spomedzi všetkých. Lady Gaga úplne bez problémov nahradila Jessicu Lange, Evan Peters dostal asi najlepšiu rolu od prvej série (vrátane) a Denis O´Hare jednoznačne mal byť nominovaný na Zlatý glóbus za najlepší ŽENSKÝ (!!!) herecký výkon. Zvrátenosti (sexuálne, aj krvavé) dosahujú vrchol asi práve v tejto sezóne. Bohužiaľ, druhá polovica sa začne pomaly ale isto rozpadávať a nespasí ju už ani cameo pár postáv z Muder House a Coven. Samotné prostredie hotela každopádne parádne. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

super zacatek..pripominalo to saw, reseni pripadu..potom trosku upiri romantiky a pak se ztoho stal hroznej plebs...nejvic me bavilo vysetrovani pripadu a historie hotelu, kdy si hotel postavil masovej vrah aby mel svuj mlejnek na maso, ktereho Evan Peters zahral bravurne..uklizecka byla taky fajn..jinak hrozna sracka.. bohuzel :( ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria Hotel má veľmi sľubný začiatok, pátranie po vrahovi sľubuje napínavý príbeh a hneď v úvode je jasné, že s obyvateľmi hotelu Cortez nie je všetko v poriadku. Napriek tomu že Hotel trochu pripomína prvú sériu AHS, Evan Peters opäť podáva skvelý výkon a kedže osvedčené osadenstvo seriálu sme si obľúbili tak piatej sérii odpustíme aj úplne odfláknutú záverečnú časť. Upíri, pátranie po sériovom vrahovi a samotná história hotela Cortez sú dostatočne zaujímavé k tomu, aby bolo možné aj toto pokračovanie seriálu ohodnotiť ako úspešné. ()

pufina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ryan Murphy nás tentokrát ubytoval v hotelu Cortez, Po 3 dílech doposud nejásám, ani nezoufám. Lagy Gaga jako blond upír mě doposud nepřesvědčila, naštěstí pro mě příběh nestojí pouze na této blond osobě. A jen pevně doufám, že Evan Peters jakožto největší sériový vrah se ukáže častěji. Hodnocení postupně přidám. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • Série se začala natáčet 14. července 2015 v Kalifornii (Los Angeles). (Varan)
  • V pilotnej epizóde zaznie skladba „Bela Lugosi's Dead“ od kapely Bauhaus. Prvýkrát sa objavila vo filme Hlad (1983), ktorý sa taktiež venoval upírskej tematike. (BlackTom)
  • Finn Wittrock si v této sérii zahrál rovnou dvě postavy. Tristana Duffyho - mladého divokého modela, který Hraběnce (Lady Gaga) padne do oka na módní přehlídce a Rudolpha Valentina - italského herce a Hraběnčinu velkou a jedinou lásku. (KatyBitch)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama