Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 1
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (171)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica na jednotku s hviezdičkou. Hoci ma Hotel neoslovil až tak, ako Asylum (a azda i Freak Show), počas prvých dielov som musel uznať, že ide asi o "najvyladenejšiu" sériu spomedzi všetkých. Lady Gaga úplne bez problémov nahradila Jessicu Lange, Evan Peters dostal asi najlepšiu rolu od prvej série (vrátane) a Denis O´Hare jednoznačne mal byť nominovaný na Zlatý glóbus za najlepší ŽENSKÝ (!!!) herecký výkon. Zvrátenosti (sexuálne, aj krvavé) dosahujú vrchol asi práve v tejto sezóne. Bohužiaľ, druhá polovica sa začne pomaly ale isto rozpadávať a nespasí ju už ani cameo pár postáv z Muder House a Coven. Samotné prostredie hotela každopádne parádne. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od roku 2011 je to můj nejoblíbenější seriál :) A 5.série je hodně veliký masaker....Jako v předešlých čtyřech sériích jsme zažili hodně, ale tohle je podle mě úplně jiný level :) :) Souhlasím s tím, že příchodem Lady Gaga se to stalo určitým způsobem a částečně určitou scénou pózování a je to rozhodně jiné i ve způsobu celého způsobu znázorňování situací...Nevadí mi to, je to jiné a bojím se, ale že to bude na škodu...Je tam opět plno známých tváří - jak již těch "rodinných", na které jsme si zvykli a moc mi chybí Jessica Lange, kterou mám hodně ráda, ale to nějak dáme :) Je hodně vtipné, že ve druhém dílu jsem teprve ve chvíli, kdy postava modela má po celém obličeji krev, zjistila, že je to náš "oblíbený" pošahaný synek z Freak Show :) :) Do té doby bez krve, jsem ho nějako nemohla poznat :) Je to rozhodně krvavější, nechutnější, je to opravdu již hodně nechutné, pro slabší povahy rozhodně ne - ano, předešlé 4 série bych řekla, že ještě ano - ale tohle je opravdu již pro otrlé...Tak mám 5. sérii za sebou a rozhodně bych Lady Gaga nedala za její postavu Zlatý Glóbus- to vážně ne!! Moje nejoblíbenější postava je Liz Taylor :) Ta by toto či jiné vysoké ocenění měla dostat :) A pak ještě moje super krásná černoška :) Líbí se mi, jak se tam vždy nějakým nenápadným způsobem objeví postavy z jiných sérií :) A ten závěr - šikovně, plně a zajímavě ukončené :) Rozhodně ohromná spokojenost :) A jen tak dál a dál :) ()

Reklama

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery !! Opět nemůžu jinak než 5*. Čekala jsem na novou sérii a dostala jsem víc než jsem chtěla.. Ačkoliv je výjimečně jen 12 dílů (why?) tak skvělé. Zakončení zvláštní ale líbilo se mi, uzavřely se děje všech osob jen jsem čekala trošku větší rozvinutí co se týče Hraběnky. Prvních pár dílů jsem si říkala, že je to opravdu jen erotika v potocích krve :D) ale časem mě to uhranulo víc než poslední dvě série. Když jsem se dočetla, že v sérii nebude Jessica Lange a nahradí ji Gaga tak má reakce byla že co? Gaga? Ta zpěvačka s divnými hadry? ...Překvapila, byla dokonalá a doufám že bude i v dalších sériích i když nevím jestli ji tak dobře nesedla jen tahle role (to jí opravdu bylo šité na míru, nemusela skoro hrát.), ten Golden Globe si zasloužila! ... Jinak co se týče úvodního intra tak perfektní, ne děsivé ale pěkné. Hudba opět dokonalá, efekty taktéž, hlavně se mi líbil drápek Gagy :)). Spousta scének mi opět uvízla v hlavě hlavně Sally - internet, Queenie v hotelu, smrt Liz, všechny scénky s Gagou které jsem si fakt plně užívala, Holden a ten jeho roztomilý kukuč, hlas P. Marche, Devil's Night. . Oblíbené postavy: Hraběnka, Sally, Holden, James Patrick March, Aileen Wuornsová. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lady Gaga dycky vypadala trochu jak Marylin Manson, ale spolu s plešatou Liz (Denis O'Hare) jsou to vzhledově nejujetější postavy. Hraje si to na strašnou nahotu, ale nikdy tam nic není vidět - třeba Lady Gaga nikdy neukáže ani bradavky (má je vůbec?), i když po tom zas nějak netoužím. Jinak si s náma ale scénáristi zase třou prdel a až si ji vytřou, budeme uplně vytření, dosucha jak vybělenej anál. Nedomyšlené koncepty, nedomyšlené závěry, nedomyšlené zápletky, nedomyšlené. Prostě to má stejně blby nápady, je to překombinovany, je tam moc dějovejch linek, takže se to stává nepřehledné a hlavně: nesmyslné!!! A to tomu nemůžu odpustit. Je dobry, že tam je hodně krve, ale ani krev a vraždy nejsou zajímavé, když je nudnej děj. Připadlo mi to, že už se tam ty mrtvoly hromaděj jenom tak, aby se neřeklo, že v nějakém díle žádná nebyla. A nemůže se to rozhodnout, jestli to má být víc o upírech nebo o tajuplném vyvražďovacím hotelu s hmotejma duchama. Jinak opět je to plné herců z předchozích sérií a opět to nevnímám u víc než dobré poloviny z nich jako dobrej nápad. Navíc oni použili herce na dvě různé postavy i jen v této sérii (feťačka/médium Sarah Paulson, model/herec Finn Wittrock). Celkově Hotel zapadá do průměru americkejch hororovejch storí, ale samotná americká hororová storíe je podprůměrná, takže tohle si u mě moc dobře nevede. PS: žádnou hororovou atmosféru to nemá, jenom vyvražďovací. Nůdá. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek super, někdy v polovině série mě Hotel tak nějak přestal bavit, ale nakonec jsem dojel i druhou polovičku a jsem spokojený. Pro mě asi dokonce i druhá nejlepší série AHS (po Asylumu). Pomohlo hlavně, že Jessica Lange si dala pauzu (v posledních sériích hrála pořád to samé a už to bylo nudné), Lady Gaga místo ní do Hotelu přinesla vlastní zvláštní auru. Tak snad Murphy neudělá podobnou chybu a nenechá nás, abychom se v jí v nadcházejících sériích přejedli podobně jako Jessici. A také bych bral nějaké zcela kladné postavy, ale na to si v tomhle panoptiku výstřednosti asi můžu nechat zajít chuť. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • V predošlej, štvrtej sérii, si herec John Carroll Lynch zahral úlohu klauna Twistyho, ktorého inšpiráciou bol sériový vrah John Wayne Gacy. V tejto sérii už herec stvárnil samotného Johna W. Gacyho. (Steny94)
  • V této epizodě zazní skladba „Spellbound“ od kapely Siouxsie and the Banshees. (Epistemolog)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama