Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 2

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (109)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toto znelo podľa popisu veru dosť lákavo a zaujímavo. A napokon zdanie našťastie neklamalo. Prvá polovica bola super, potom moje nadšenie trochu upadlo a nezostávalo mi nič iné ako krútiť hlavou nad tou absurditou - avšak napokon to predsa len bol všetko inak! Už som sa naozaj miestami naozaj obával, že celý ten super námet a zápletku takto trestuhodne zahodili, no ten záver to parádne zachránil - dokonca to všetko dávalo aj logiku a zmysel (a to už je čo povedať). Napokon teda nadpriemerné dojmy, hoci tamten spomínaný úpadok v polovici filmu spôsobilo trochu rozporuplné dojmy. Takto zostať väzňom vo vlastnom dome, to musí byť teda fakt na nervy. Všetko "na dosah" a pritom "v nedohľadne". Inak, herecké obsadenie ma nijako extra nezaujalo, ale tak na druhú stranu lepšie ako nejaké opozerané tváre mladých hviezd. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] Hlavní hrdinka je od útlého věku zavřena ve skleněné bublině, anžto okolní svět je pro ni smrtící. Jaká smůla! Co se však nestane. Hned do vedlejšího baráku se nastěhuje děsně kůl chlapec, ze kterého si přímo zmáčí bombarďáky a rozhodne se spáchat sebevraždu. Takhle nějak v kostce proběhne tato romantická záležitost, která očividně cílí na publikum o polovinu mladší, než jsem já. Každý tedy pochopí, že jsem nebyl dvakrát nadšen. Nevytrhla to ani matka, ke které mohl člověk cítit alespoň mizivé sympatie, kdyby to byla luxusní zachovalá čtyřicítka a ne hnusná černoška s Martovským syndromem a nosem jako prdel. Zápletka neoriginální, děj vcelku nudný a místy i pitomý. Připomíná mi to televizní filmy od Disneye ve studiu Kamarád. Inu, taková ta klasika pro dětské romantické duše, které niterně krvácí při sledování Rosa*undy Pič*rové! Ostatní důrazně odrazuji. 40% ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Scenár je celkom štandardným materiálom pre tínedžerskú drámu. Je to dobre urobený a zahraný, do určitej miery. A myslím si, že Stenbergandová by mohla byť talentovaná herečka, na ktorú by sa dalo pekne pozerať (jej úloha tu však nie je až taká náročná). Film by mal určite potešiť cieľové publikum. Tiež som sa pri tom nenudil ani neangažoval, myslím, že filmári splnili, to čo si presadzali. 6/10 ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi přišel mnohem uvěřitelnější a celkově se mi líbil víc, než žánrově podobné Fault in our stars. A hlavní hrdinové působí asi až moc realisticky a připomínají mi tu dobu dospívání, kdy prostě člověk ovládaný hormony nemyslí na nic jiného než na tu svoji druhou polovičku... ach, kde že ty časy jsou. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Střízlivýma očima je romantická ústřední linka nastartovaná až příliš rychle, ale tváří v tvář její autentičnosti nad tím rád přimhouřím oči. Ono pouto Maddy a Ollyho má v sobě přesně tu bezhlavou zamilovanost, kdy jeden nepotřebuje o druhém vědět vůbec nic zásadního a přesto si je neochvějně jistý, že právě tahle láska je ono osudové Úplně všechno. V kombinaci nostalgické nálady a nápaditě natočených virtuálních dialogů zkrátka není pro sentimentální povahy obrany. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)
  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)
  • Ve filmu je scéna, v níž astronaut sedí na barové stoličce při večeři. Má připomínat známou malbu „Nighthawks“ od Edwarda Hoopera z roku 1942. (TaNya_)

Reklama

Reklama