Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

drsnykritik 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč pan Zounar stačí k jasnému obrázku? Sice tohoto herce nemám zrovna v oblibě, ale pořád je to herec narozdíl od jiných, kteří si na herce jen hrají. No a pan Dejdar je poslední dobou úplně všude. Působí na mě arogantním dojmem, proto tohoto herce nemám vůbec rád. Jinak seriál se teprve rozjíždí, tak uvidíme. ()

kitram71 

všechny recenze uživatele

původně jsem chtěla dát alespoň jednu * za exteriéry, málokdo by věřil, že se natáčelo v Praze 5 (osada Kazín u Berounky) ... ale sorry, fakt to nejde, ten seriál je ještě pitomější než Cesty domů (dopněno 21.2.: vzhledem k odvysílání pár dílů konkurenčního seriálu Na vodě měním hodnocení na 1* - toto je oproti tomu seriálový skvost :p) ()

Reklama

vladous odpad!

všechny recenze uživatele

Totální propadák, na což jsme si bohužel u seriálů podbízených nám zejména komerčními televizemi nějak zvykli. Tenhle paskvil opravdu nemá právo na svou existenci. Producent má asi představu, že pár známých tváří, pár záběrů z dronů a část děje umístěná do exteriérů na dobrý seriál stačí. Opakovaně se přesvědčujeme, že nikoli. Je mi líto těch, co se od sledování tohoto braku neodstřihli po 15 minutách jako já. Ztráta času. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se těšila, že TV Prima dokáže přijít s něčím novým. Nestalo se tak. Opět tu máme klasické - kdo, s kým, proč a za kolik. Případně to několikrát proházíme nebo necháme řádně uležet a šoupneme do atraktivního prostředí. Stále vaříme z vody, protože nic nového nelze vykoumat. Jednu hvězdičku dávám pouze za prostředí, kde se seriál odehrává. Nicméně Posázaví nelze zaměňovat s Berounkou, zvlášť, když vím, kde se to točilo.Mám ta místa prošlapaná pěšky a na kole. Jsou to dvě naprosto odlišné řeky a každá z nich má své nezaměnitelné kouzlo. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji tyto komedie, které se nazývají komedie , ale něco aspoň trochu vtipného by tam člověk opravdu pohledal. Úplně stejné jako ostatní rádobykomediální seriály od Primy nebo Novy. Nemůžu si pomoct, ale připadá mi to jako bohapustá kravina o ničem - o to hůř, že bez vtipu je i Čtvrtníček a bez energie Dejdar. Hvězdu dávám fakt jen za respekt za obsazení. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama