Reklama

Reklama

Ranč U Zelené sedmy

(seriál)
  • Slovensko Ranč Pri zelenej sedme
všechny plakáty
TV spot 7
Komedie / Rodinný
Česko, (1998–2005), 18 h 49 min (Minutáž: 26–29 min)

Hrají:

Miroslav Noga, Milena Steinmasslová, Jana Štěpánková, Lubomír Kostelka, Marián Beník, Pavel Zedníček, Ivana Škarková, Patricie Pagáčová, Robert Jašków (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(42)

Obsahy(1)

Donedávna byli Kudrnovi rodina jako každá jiná. Žili ve městě, maminka (Milena Steinmasslová) optička, tatínek (Miro Noga) počítačový programátor, děti typické "oběti konzumní společnosti". Jediným disharmonickým bodem jejich životů bylo soužití se sarkastickou babičkou (Jana Štěpánková), upoutanou na kolečkové křeslo a nešetřící jízlivými poznámkami. Pak se to ale stalo - jistý notář jim telefonicky oznámil, že Kudrnův strýc Hubert (o kterém slyšeli poprvé) zemřel a odkázal jim statek. Maminka, nadšená zastánkyně zdravého života, to uvítala s nadšením, ostatní s rozpaky. Přesto se Kudrnovi na ranč přestěhovali a začala tím velká zemědělská sága, kdy se pošetilí městští lidé naivně pouštějí do sžití s přírodou. Nad některými nápady jejich nejbližší soused, starousedlík Jeřábek (Lubomír Kostelka), jen kroutí hlavou. (Česká televize)

(více)

Recenze (207)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Prostě průměrná česká zábava s nadprůměrnou geniálně sarkastickou Janou Štěpánkovou. A co se týče Nogy, nechápu to předabování Rychlým... ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Průměrný český seriál, kde se střídají vtipné situace s méně zdařilými až naivními. Vyčnívají samozřejmě herci jako Jana Štěpánková, Lubomír Kostelka a Simona Stašová. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Prvni seri byla vynikajici, druha este prumer a treti uz celkem brak. Ale ja bych hodnotil jen prvni a mozna i druhou serii. Proste takova lidovka, dobry hlody, prijemny prostre, skvelej deda Jerabek. Proste to mam fakt docela rad... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný seriál. Jeden z těch lepších. Výborný nápad přestěhovat rodinku z velkého města na samotu u lesa, kde lišky dávají dobrou noc a sledovat jak se s tím vším vypořádá. Jana Štěpánková jako babička byla výborná. Proč musel být Miro Noga předabován Petrem Rychlým? Mě by vůbec nevadilo, kdyby mluvil slovensky. U našich zámých je to zrovna tak. Otec rodiny, bydlící v Praze dvánáct let, stále mluví slovensky. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Viděno na nátlak dcery podruhé a přidávám hvězdu. První díly jsou povedené. Ovšem vadil mi Noga namluvený Rychlým, to jsem ,,nedávala". Však u nás žije dost Slováků, kteří mluví slovensky a nic se neděje. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Příjemná, pasekářsko-sedlácká pohádka. Nic jiného v tom člověk hledat nemusí, byť se to může tvářit naivně, stále je to fajn pokoukání, oproti jiným soudobým českým seriálům, snažících se jít v podobném stylu jako Ranč. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Postupně jsem místy přihlouplému příběhu přišel na chuť  1)  navzdory křečovitým pokusům o vtip a nadsázku i nevěrohodným postavám (babička, učitelka Peštová). Ale počítá se milá atmosféra a pěkní kluci (synové)._____ 2)  14letý Marián Beník (Štěpán) po stavební průmyslovce pokračoval Vysoké škole báňské v Ostravě. Jestli ji dokončil, netuším. Jeho masturbační video pro Bel Ami (produkuje homosexuální porno) mě sice překvapilo, ale chlapec je očividně dobře vybaven._____ 3)  Zajímavý 11letý Pavel Zedníček (Matěj) mě zaujal svým roztomilým moravským přízvukem. Ve třetí řadě, kdy mu bylo už 17 (natočena 2004), vypadal fakt sexy. Bohužel však podle tvguru letos v létě zemřel._____ 4)  Věk protagonistů uvádím k prvnímu výskytu v seriálu - 1998._____ 5)  Při opakovaném zhlédnutí zvyšuji hodnocení o jednu hvězdičku. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný seriál z české produkce. Hezky napsané postavy a pomalu se vyvíjející příběh. Jeden z mála dobrých českých seriálů. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Seriál nijak oslnivých kvalit, který ale zaujme příjemným stylem vyprávění a rodinným humorem. Nejlepší série byla asi první; třetí řada už mi přišla rozháraná a bez nápadu. (377.) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zábavné, ale první série by bohatě stačila. Milena Steinmasslová je v této roli navíc vrcholně nesympatická, být tatínkem Kudrnou, dávno se s takovou megerou rozvedu. Zbylé herecké obsazení, hlavně dětské role, je ale docela povedené. ()

raffspIn 

všechny recenze uživatele

Čtyři * pro první sérii za nápad a provedení, druhá je už slabší a jen se veze na povedeném startu, právě probíhající třetí je pouze ubohý sled vtipů a hlášek jakoby pospojovaných ne příliš smysluplnným příběhem. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Další ohavný počin České televize. Seriál je prakticky o ničem, herci nejsou moc výrázní a vtipy jsou spíše k pláči než k smíchu. Já prostě české seriály moc nemám rád... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Celkově slušný a zábavný rodinný seriál. Sice je Miro Noga tragicky předabován, ale jinak jsou postavy sympatické a seriál koukatelný a poslouchatelný. Některé situace jsou silně přitažené za vlasy, další díly série už trpí na nápady, naopak děda Jeřábek je vždy excelentní. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemný komediálníí seriál o rodině z města , která zdědí statek a začně se učit životu venkovskému. Za zmínku stojí postava babičky v podání Jany Štěpánkové. ()

Reklama

Reklama