Reklama

Reklama

Love, Death & Robots

(seriál)
Trailer 1
USA, (2019–2022), 7 h 45 min (Minutáž: 6–21 min)

Kamera:

Ken Seng

Hrají:

Stefan Kapičič, Elaine Tan, Time Winters, Omid Abtahi, Christine Adams, Hakeem Kae-Kazim, Josh Brener, Gary Anthony Williams, Chris Parnell, Emily O'Brien (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(35)

Tim Miller a David Fincher sestavili antologii animovaných filmů, kde není nouze o děsivá stvoření, ďábelská překvapení a černý humor. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (257)

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krátkometrážní filmečky mám rád. Do 10 minut většinou autoři vměstnají stejný obsah jako do celovečeráku a Vám to nezabere zase tolik času. Krátkometrážní filmy, které mají navíc společnou tematiku ( jak název napovídá ), která je mi blízká, mají navíc velkou šanci u mě uspět. A skutečně se epizody rozjíždí velice dobře, ale bohužel postupem času mají sestupnou tendenci. Nebudu zde hodnotit každý filmeček zvlášť, pouze zmíním ty, které si Váš čas zaslouží: Three Robots, Beyond Aquila Rift, Zima Blue, When Yoghurt took over ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako to má človek hodnotiť a komentovať, keď je každá časť o inom? Nejdem sa vyjadrovať ku každej časti, ale napíšem všeobecne, že obzvlášť kvôli niektorým epizódam, musím dať určite plný počet bodov. Moje najobľúbenejšie časti sú z vesmíru, hlavne s vymakanou počítačovou animáciou. Asi najobľúbenejšia časť je S2E3 Pop Squad. Neskutočný Noir štýl. Je to akoby 50.roky minulého storočia ale v budúcnosti. Takže akoby rok 2050, aj keď ten skutočný tak vyzerať nebude. Neskutočne som si trhal vlasy, že viac z tohto sveta a príbehu neuvidím. Naozaj výborné mnohé časti, ktoré stoja za opätovné pozretie. (10.2.2022) ()

Reklama

Lischai 

všechny recenze uživatele

Jako kluk jsem v trolejbuse do školy čítával sci-fi antologie ze 70. a 80. let. Bradbury, Henlein, Harlan Ellison a tak. Přečetl jsem těch povídek hrozně, hrozně moc a pak se začaly opakovat. Tak jsem toho nechal a myslel jsem si, že tu směsici úžasu, vzrušení, překvapení a ohromení nad cizí fantazí už znovu nezažiju. A tady to je. Stejně dobré jako v 15 letech po cestě do školy. Tohle. Je. Super. Buďto dostanete super příběh, nebo super animaci, nebo aspoň super nápad -- někdy všechno. Krása. Osobní favoriti v pořadí: Beyond the Aquila Rift, Sonnie's Edge, Zima Blue, Lucky 13. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zastávám se názoru, že by měli tuhle sérii utnout v polovině a dál nepokračovat, protože ve druhý polovině se bohužel snižuje kvalita každým dílem, snad krom posledního 18týho. Krom toho jsem si však tuhle sérii kraťasů užila, a i když ji nemůžu prohlásit za jednu z nejlepších sérií, jak jsem si myslela ze začátku, některý epizody mi zůstanou v hlavě aspoň dalších pár měsíců a možná si je někdy pustím i znova. Za mě nejlepší kousky: Sonnie's Edge, Three Robots, The Witness, Beyond the Aquila Rift, Secret War. Každopádně pokud udělaj druhou sérii, doufám že se dočkám více poprsí, údú, krve a ruský Vodky. :) Po druhý sezóně: Co k tomu říct, stejný jako první série. Nějaký epizody úplně skvělý, co by si zasloužily dvou hodinovej film a nějaký zase takový nic moc. Co mě sere je, že druhá série měla jenom 8 dílů. To bych si radši počkala rok navíc a měla větší dávku, takhle to je jenom taková ochutnávka, co máte za hodinu hotovou. Ještě k tomu, když každej díl trvá tak 4 minuty. Nápad je to fakt skvělej, ale jestli bude třetí série, tak upřímně doufám, že nebude mít tak 4 díly. Tak naviděnou u příští série. ()

maddy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Season 1 = Sonnie's Edge (7/10) / Three Robots (8/10) / The Witness (9/10) / Suits (8/10) / Sucker of Souls (7/10) / When The Yogurt Took Over (4/10) / Beyond the Aquila Rift (10/10) / Good Hunting (6/10) / The Dump (4/10) / Shape-Shifters (7/10) / Helping Hand (7/10) / Fish Night (6/10) / Lucky 13 (6/10) / Zima Blue (5/10) / Blind Spot (5/10) / Ice Age (6/10) / Alternate Histories (5/10) / Secret War (8/10) = CELKOVO SEASON 1: 7/10 / Season 2 = Automated Customer Service (4/10) / Ice (5/10) / Pop Squad (7/10) / Snow in the Desert (7/10) / The Tall Grass (6/10) / All Through the House (6/10) / Life Hutch (6/10) / The Drownder Giant (6/10) = CELKOVO SEASON 2: 6/10 / Season 3 = Three Robots: Exit Strategies (6/10) / Bad Travelling (8/10) / The Very Pulse of the Machine (6/10) / Night of the Mini Dead (7/10) / Kill Team Kill (5/10) / Swarm (7/10) / Mason's Rats (5/10) / In Vaulted Halls Entombed (8/10) / Jibaro (6/10) = CELKOVO SEASON 3: 7/10 ()

Galerie (96)

Zajímavosti (35)

  • Autorem předloh pro epizody Beyond the Aquila Rift (2019 a Zima Blue (2019) je Alastair Reynolds, známý space operou „Odhalený vesmír“ („Revelation Space“), ani jedna z povídek však z tohoto univerza nepochází. Jedná se o první filmové adaptace jeho díla. (FikusW)
  • Když robot v bazéně připevňuje kachličky, tak jsou některé popraskané. V dalším střihu jsou ale všechny v pořádku. (Duoscop)
  • Příběh epizody je adaptací krátkých povídek „Frontlines“ od Marko Kloose. (NiWi)

Související novinky

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno