Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní a veselá Hilary opět stojí před důležitým životním rozhodnutím - ztratila práci a rozešla se se svým přítelem. V novinách našla nabídku, že jistý bohatý pan Geddes hledá pro svého syna Victora pečovatelku. Hilary je přijata, ale brzy zjišťuje, že je to velmi obtížný úkol, protože Victor právě prodělává chemoterapii. Na Victorovo přání však zůstává, jeho stav se zlepší a nakonec se oba mladí lidé do sebe zamilují. Avšak nemoc se opět vrátí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

Othello 

všechny recenze uživatele

Asi jediná zajímavá věc u tohoto filmu je, jak není schopen uzavřít a splnit byť jen jediný náznak zápletky či podzápletky, které ve filmu rozjíždí. Nedozvíme se o podstatě dějové odbočky s Vincentem D'Onofriem (původně a dle předlohy to byl určitý sok v lásce Geddese, nicméně tato linie neprošla přes testovací publikum), naprosto selhává onen třídní konflikt mezi protagonisty, protože vykreslení světa, ze kterého pochází postava Hilary je naprosto zkratkovité, nicneříkající a film se mu po chvíli úplně přestává věnovat, film není schopný ani splnit svůj závazek řečený v jeho názvu (protože taky neprošel přes testovačku) a osobně jsem ještě měl velký problém uvěřit tomu, že Geddes je heterák, protože to každým svým úsměvem, pohledem stranou i sklopením očí naprosto popírá. Sám Schumacher přiznal, že mu tohle ujelo. ()

peproch 

všechny recenze uživatele

Když atraktivní Hilary změní život, nalezne v osobě nemocného Victora nejen inspirativního mladíka, ale i potížistu, který se rozhodne vmanipulovat se a ji do romantického svého umírání, čemuž ale ona odmítne trpně sekundovat a .... konec je  neurčitý, rozhodne se Viktor vážně léčit, má šanci se uzdravit nebo .... Chvílemi jsem u filmu usínala, což je moje chyba, protože jsem jaksi nedokázala najít jakékoli osobní souznění s postavami, byly mi lhostejné. Moje škoda. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický kousek, který se snaží hrát na city a musím uznat, že se to Joelovi u mnohých skutečně povedlo. Nejedna náctiletá si určitě pobrečela a ždímala kapesníček. Popravdě však musím uznat, že ani já jsem nezůstal zcela klidným. Sice jsem nebrečel, ale chemoterapie se bojím jako čert kříže a navíc mám Julii Roberts docela rád. Nešlo si však nevšimnout velkých výkyvů ve scénáři, kdy se tu a tam objevily nudné pasáže. 50% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Joel schumacher /Telefonni Budka, 8 mm/ natocil slusnu romanticku dramu o laske, o prekonavani choroby a riesia sa veci spolu s tym suvisiace. Kludnym ma to nenechalo, posobive dialogy a hoci Julia Roberts /prostitutka z Pretty Woman/ nevie velmi hrat a novodoba Greta Garbo z nej nikdy nebude, film je slusna oddychovka s kvalitnymi kulisami a dialogmi. Kampbell Scott a Vincent D´Onofrio to celkom dobre ustali : 65 % ()

st.lupen 

všechny recenze uživatele

Povrchnost, se kterou je divákovi příběh předkládán je až zarážející. Je pravda, že jsem čekal víc a to se odráží na celkovém hodnocení snímku, ale způsob kterým režisér k příběhu přistupuje mi připadá skutečně odfláknutý. V podstatě jde o potvrzení mého přístupu - nejhorší hned po americké romantické komedii je americké romantické drama ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama