Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack přepadne banku. Policie ho pronásleduje, jeho auto při tom vybuchne. V nemocnici se popálený Jack probere z bezvědomí. Strhá ze sebe všechny hadičky, které do něho vedou, a z úst mu vyleze slizká příšera, která přeleze do těla sousedního pacienta. Jack umírá. Příšera takto čas od času změní hostitele. Lidé s příšerou v těle jsou agresivní. Policie nachází mrtvá těla a hledá příčinu smrti. Policistovi se do pátrání plete agent FBI, který má magický předmět, z něhož vychází záření, jež paralyzuje příšeru. Než se ji ale podaří zlikvidovat, několik lidí zemře a zraněni jsou oba policisté. V nemocnici agent FBI vdechne druhému policistovi život a sám umírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

choze 

všechny recenze uživatele

Spolu s TEMNÝM ANDĚLEM nejzábavnější z bad alien buddy movies (LEBKOUNI, ZLOMEK SEKUNDY), ve kterém je - podobně jako v LEBKOUNECH - mimozemšťan nejen záporákem pronásledovaným nesourodou dvojicí poldů, ale je i jedním z té dvojice a v úsměvném podání Kylea McLachlana (nacvičujícího na TWIN PEAKS) je i jedním z největších kladů snímku. Dalšími klady budiž humorem nenásilně odlehčený, vůbec ne blbý scénář s originálním nápadem přelézání z těla do těla (faktem je, že by bylo mnohem napínavější, kdybysme pokaždé hned nevěděli, v kom alien je) a vtipnými dialogy, kterýžto základ Sholder využil pro drsnou a krvavou akční osmdesátkovou reklamu na Ferrari, kde nechybí vysoký bodycount, vystřílení policejní stanice, plamenomet a sexy striptérka (božská Claudia Christian), co ušuká chlápka k smrti. Taky vám ten film připomněl Grand Theft Auto? ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočené levné béčko o mimozemšťanovi, který parazituje uvnitř svého hostitele a nutí ho páchat kriminální delikty a o jeho pronásledovatelích. Ze scifistického či hororového hlediska bezvýznamná záležitost, které schází i vzhledem k omezenému rozpočtu i výprava. Jednorozměrný snímek pro příznivce akční podívané. Celkový dojem: 40 %. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jedno z prvních akčních sfi-fi, které jsem viděl, neodmyslitelně je tedy pro mě spojeno se začátkem 90. let a boomem filmů u nás. Akce je zde vrchovatě, žádné dlouhé vysvětlování, poměrně krvavé, svižné, přitom ne hloupé a tudíž je to zábavné, zkrátka stará dobrá osmdesátka v tom dobrém smyslu slova. Navíc docela zajímavý konec se symbolickým záběrem na spojené ruce. Z nostalgie a za mých tehdejších asi 12 let 4*. Plamenomet rulez :)). ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna filmu je zatraceně skvělá. Týpek v baloňáku a s brokovnicí vykrade banku, před ní bez mrknutí sejme fízla, nasedne do svého černého Ferrari, pustí song On Your Feet od Shok Paris a uhání to ulicemi Los Angeles před hromadou policajtů. Tohle je nějaká úvodní sekvence. Mimozenšťanova posedlost rockovou hudbou je cool a když vykrade obchod s muzikou, tak jsem si v pozadí všiml pár kapel, pro který bych to vykradl taky (Misfits, Generation X, Buzzcocks, Uk Subs, Sex Pistols, Verbal Abuse, etc.). Krve je dost a závěr s plamenometem je taky pretty cool. Přes to všechno uděluji pouze průměrné hodnocení. Přišlo mi, že film je s množstvím převtělováním a nesmrtelným parazitem zbytečně natahovaný a se závěrem filmu jsem se ze svého morálního hlediska nedokázal ztotožnit. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jo tohle je dobře natočený maso. Policajt a mimozemský agent honí šmejda z vesmíru, který si půjčuje těla a v každém dělá větší a větší bragl. Je to hodně béčkový, ale poctivě akční, poctivě natočený a spousta scén má wow efekt. Jen mě vždycky naštve ten konec. A abych se přiznal, zkouknout dvojku jsem se ještě neodvážil :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Počas prenasledovania auta značky Ferrari na začiatku filmu jeho logo mizne a znovu sa objavuje, čo sa deje niekoľkokrát. (Raccoon.city)
  • Pri prenášaní mimozemšťana do úst Jonathana Millera bol samotný herec William Boyett natoľko znechutený, že to odmietol ďalej sledovať a skutočne odišiel. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama