Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou tohoto brutálního akčního filmu je dobrý mimozemšťan, který se ukrývá v těle agenta FBI Lloyda Gallaghera. Ten na své pozemské misi musí zničit jinou mimozemskou bytost, která stále vniká do nových lidských těl a své nositele mění na agresivní šílence... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

KasparekZabijak 

všechny recenze uživatele

Pro tyhle momenty prostě miluju film, takovejhle poklad se nenajde vůbec často ! Pár let předtím, než si Kyle MacLachlan střihnul agenta Coopera ( pro tu roli se narodil ) bojuje v poctivým osmdesátkovým béčku proti emzákovi, kterej mění těla rychlostí, kterou by moh’ závidět i Sparťanskej management při výměnách trenérů. Jeho parťák skoro polovinu filmu netuší, že maká s marťanem-klaďasem a ve výsledku je z toho zručně natočená, místy až brutálně roztomilá píčovinka, která chvilkama lehce evokuje Temnýho Anděla s Dolfíkem. Já se bavil skvěle a sázím plnotučnou čtyřku 💅 ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Film jsem si už jako malý pouštěl na videokazetě. Teď, po těch několika letech jsem měl to štěstí vidět ho znovu v televizi. Nejedná se o žádný skvost, ale má svižný spád a s ním se Tajmené zlo docela dobře sleduje, takže mu sem tam odpustí člověk aji ty přitroublé dialogy. 70% když připočítám sympatické herce a jejich výkony . ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Osmdesátý léta, poldové, luxusní auťáky a podivný ZLOčinec. Ty vole, sci-fi horrorové Miami Vice je tady! Miluju osmdesátý léta a v tomhle filmu jsem si je fakt užil. Móda, hudba, oblečení, ženský. Wau. Kyle MacLachlan opět (vlastně v předstihu) coby agent FBI a zdá se, že zde si pozdějšího kultuvního Coopera docela osahal a vyzkoušel. Naprosto šukézní Claudia Christian, ty kozačky mě málem zabily!!!! Jen škoda, že to ke konci nenabírá moc na tempu a negraduje. Ten závěr je takový trochu suchý. Mohlo to trochu více přitlačit na pilu. Ale jinak hodně slušnej film, nijak si nestěžuji. ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Výborný, akcí nabitý sci-fi film, ikdyž to sci-fi je možná kromě toho, že se jedná o boj mezi mimozemšťany, trošku zavádějící. Honba za zničením "konkurenční" bytosti, která potřebuje stále čerstvé tělo, je nádherně divoká, zničující, drsná a agresivní a odehrává se mezi nic netušícími obyvateli jednoho městečka. Připravte se na slušnou jízdu... [8/1O] (The Hidden, USA, akční sci-fi) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Kyle MacLachlan se propůjčil k hororu, který skončil na půl cesty mezi kvalitou a naprostou nudou. Hudební doprovod je stále stejný včetně atmosféry, která sází na obličej Kylea. Nechápu, kdo tento snímek mohl nazvat brutálním a nebo se brutálnost počítá podle počtu kulek, které se v průměru vystřelí do člověka ve filmu a on se po nich složí na zem. Takové číslo by bylo vysoké, protože mimozemšťané opravdu hodně vydrží. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Během úvodní honičky se u černého Ferrari střídavě mění 2 poznávací značky. (Fenk)
  • Když míjejí Tom (Michael Nouri) s Lloydem (Kyle MacLachlan) policisty s rozstřílenými předními světly po přestřelce s Brendou (Claudia Christian), tak po jejich předjetí je v pozadí vidět, že má auto puštěné blinkry a svítí mu levý reflektor. (Fenk)

Reklama

Reklama