Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

činta 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla. Všechny postavy do jedné mají svůj originální příběh, seriál nešetří nečekanými zvraty a překvapivými situacemi, geniální situační humor, díly které mají hlavu a patu a nemůžete si být jistí, jestli nějaká úplná drobnost nebude hrát třeba v dalším části hlavní roli a hlavně tuny charismatu Leroye Jethra Gibbse. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Sledovať NCIS je pre mňa ako trest, humor ide pomimo mňa, dialógy tiež, pseudohrdinstvo a pseudoakcia tiež. Niekedy mám pocit, že je to stále o tom istom. Mám dosť týchto nesympatických, drsných, naivných, stále sa na niečo hrajúcich, kriminalistických seriálov. Kvalitou u mňa veľmi nízko, nemám rád vnucovaný amerikanizmus. Tento seriál teda tiež nie. ()

Reklama

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Takový milý seriál- díly jsou sice podobné, ale nejsou naivní takže to nikoho neruší, postavy mají docela jednoduché charaktery, ale jsou jinak dobře zahrané a fajn takže také neruší, hudba je docela hezká a i po několikátém poslechu neruší... Zkrátka a dobře- NCIS je skvělá zábava na necelou hodinu, která vás na danou dobu zaujme, takže vám ani nepřijde uplynulý čas jako ztráta času a který vás hlavně pro svůj vtip udrží i po několik sérií... ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Jethro Gibbs, ten to vede na celé čářě. Ale jinak ostatní téměř nezaostávají. Lidi, hlášky, gothic metal v laborce a pohlavkování jsou hlavní silou tohohle seriálu z vojenského prostředí. Mám ho rád. Oblíbené postavy (sestupně): Gibbs, Aby, Ducky, Tonny, Kate, McGee, Ziva, Pulmer... vlastně všichni. ()

T2 

všechny recenze uživatele

__NCIS: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,013,763 //počet predaných kusov 75,250║ __NCIS: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,222,324 //počet predaných kusov 82,751║ __NCIS: 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,644,475 //počet predaných kusov 215,398 ║ __NCIS: 7.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,907,998 //počet predaných kusov 208,160 ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (528)

  • Seriál se odehrává v prostředí Washingtonu, D.C. V některých dílech jsou narážky na zdejší místa (Georgetown, Hoboken, Brookland), ve skutečnosti se ale natáčelo v Santa Claritě. (noelcoward73)
  • Donald P. Bellisario pojmenoval Leroye Jethra po členech své rodiny. Jeho bratr se jmenuje Leroy a prostřední jméno jeho otce je Jethra. (viperblade)

Související novinky

Reklama

Reklama