Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračka. Viděl jsem tedy jen pár úseků, protože si myslím, že jsem stále normální, nebo si to alespoň nalhávám. Hrozně mi to připomínalo všechny ty nejrůznější kriminálky, které tolik nesnáším. Tudíž jsem si velmi rychle dokázal vybudovat nesnášenlivost i vůči téhle sračce. A to se přece musí patřičně ocenit. ODPAD! ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Seriál zraje jako víno, postupně se do obyčejné, ale příjemné kriminálky začaly rvát prvky dramatu a špionážního trhilleru, což vyplynulo v situaci, kdy konec 6.té série je již neředěný špionážní ráj, prošpikovaný vládními tajemstvími, zkorumpovanosti federálních agentur i pronikání teroristických buněk. Kdo by řekl, že se seriál za 6 let takto vyprofiluje. Harmon mi byl ze začátku protivný, ale nakonec si ten jeho čestný, ale v mnoha případech nelítostný postoj oblíbíte, stejně tak jako zpočátku sukničkářského, ale později tvrdého a schopného agenta DiNozza. Spolu s velice zvláštní a zábavnou Zivou, šíblou Abby a geekem McGeem tvoří dobrý tým. Možná jen postava patologa Duckyho je trošku otravná. 80 % za první 3 série, 85% čtvrtá, 90% pátá, 95 % šestá. Celkem 90 % s náběhem na pořádné drama v sérii č.7. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Mark Harmon v čele vyšetřovacího týmu řeší zločiny námořnictva. Kriminálek je jak hub po dešti a upoutat diváka je těžké. Nesleduji pravidelně, ale mám za sebou už dost dílů. Námořní vyšetřovací služba patří mezi lákavější seriál. / Viděné epizody cca *30.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

No, Mr. Bellisario pochopil, že JAG je o ničem a je mrtvý. Sice pozdě, ale nakonec to pochopil. Pak zašel na pivko s Jerrym Bruckheimerem, od kterého so domáknul, že teď frčí soudní lékařství a moderní vyšetřovací metody. A světe div se, vzal to za ještě lepší konec než zmiňovaný král popcornu. NCIS (téměř) nepoužívá nesmyslné až haluzové vyšetřovatelské vychytávky, a i když si občas vypomůže trochu supermanskou berličkou (která ale opět nedosahuje šílenosti JAGu, kdy mj. Hormon Rabb nakopal instruktorovi NAVY SEALs), je dostatečně zábavná i napínavá, nabízí skvělý tým, který si zamilujete, a je sakra šikovně natočená. A Sasha Alexander je celá taková šikovná;) Po rozchodu není lepší objekt, na který se můžete upnout:)) S druhou sérií nás ovšem božská Kate opustila a zlomila tak spoustu srdcí... Ale život jde dál, a když vám ho zpestří někdo jako Ziva Davidová, se spoustou věcí se vyrovnáte lépe:) Jak jsem onehdy říkal Tylerovi - hele, já vim že ta holka prošla izraelskou armádou a Mossadem, že mučí lidi a vůbec je to stroj na zabíjení...ale když ona je prostě tak roztomilá...:) ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seroši nevěřím vůbec nic - a kdyby měly seriály oči a mezi nima nos, NCIS bych nevěřila ani ten. (A to jsem na tom jinak s "willing suspension of disbelief" velmi dobře.) Kámen úrazu tkví především v postavách - jejichž charakteristiky, hlášky a interakce mi připomínají blbě napsanou fanfiction. ()

Galerie (3 435)

Zajímavosti (527)

  • Mark Harmon byl v roce 2015 nejlépe placeným seriálovým detektivem, za 1 epizodu pobíral 525 tisíc amerických dolarů. [Zdroj: Forbes] (SNCIS)
  • Herečka Cote de Pablo na soundtracku k seriálu zpívá píseň „Temptation“. [Zdroj: TV Max] (hippyman)
  • Seriál se odehrává v prostředí Washingtonu, D.C. V některých dílech jsou narážky na zdejší místa (Georgetown, Hoboken, Brookland), ve skutečnosti se ale natáčelo v Santa Claritě. (noelcoward73)

Související novinky

Reklama

Reklama