Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 3

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 3

Recenze (1 241)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Incredible Shrinking Man 21. století. Paula Rudda zná jistě většina diváků z romantických komedií, či jako Mikea z Přátel. O tom, že mu role Scotta Langa sedne, jsem tak nějak už dopředu nepochybovala. Ant-Man je zpracováním zcela jiný, než třeba Avengers, nebo Captain America. Více se tu sází na odlehčenost a humor. Snímek se nese víc v duchu prvního Spider-Mana, než aby zapadal mezi ostatní "Marvel Movies" z posledních let. Máme tu spoustu klasických rozhovorů o hrdinství, odvaze a dalších vlastnostech tak, jak si je pamatuju z prvotních Marvelovských filmů. I když scénáristická stránka v Ant-Manovi mi přijde na rozdíl od těchto filmů jakoby záměrně naplněna otřepanými frázemi a strojenými dialogy. Tehdy to byly začátky a tvůrci se ještě drželi tradičních hrdinských schémat. Když pak mezi ostatními filmy z MCU vidí člověk Ant-Mana, působí, jakoby byl tak trochu dělaný i pro pobavení dětí:) Hlavní nepřítel v podání Coreyho Stolla zde tak vyzní jako poměrně tuctový, zaměnitelný záporák. Trojice kumpánů, která se okolo Scotta motá, pro mě byla spíše nepříjemná, zvláště Michael Peña, a jejich humor mě nijak extra nezaujal. A, jak už se někdo zmiňoval v komentářích, více si tvůrci mohli vyhrát na zobrazení miniaturního světa. Občas trochu upustit od akce a nějakou tu minutku věnovat hrátkám s CGI:) Scéna, kdy se Ant-Man zmenší do úrovně atomů, mi připomněla, že něco podobného se mohlo stát i se Scottem Carveyem z filmu z roku 1957. Hudba Christopha Becka je výborná, zvláště Main Theme. Jednoduchá melodie, ale účelná a chytlavá. Celkově se mi Ant-Man líbil. Bylo to takové příjemné osvěžení od superhrdinských epických crossoverů, plných monstrózních bitek, zásadních scén a emotivních konfrontací mezi postavami. "Měl bych jednu otázečku, co jste zač, kdo je ona, co se tady děje a můžu jít zpátky do basy?" :) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $130miliónovTržby USA $180,202,163Tržby Celosvetovo $519,311,965Tržby za predaj Blu-ray v USA $39,664,576 Tržby za predaj DVD v USA $32,520,244║ po rutinných Avengers 2, nám Marvel napravuje chuť, teraz tu máme opäť poriadnu a sviežu jazdu v danom podaní, ktorá má správne tempo, výborné triky, dobré herecké zoskupenie a primeranú odľahčenú zábavnosť, je cítiť že režisér Peyton Reed sa vie nájsť v každej sebemenšej zábavnej momentke a skupinka okolo kecálka Michaela Pena len tomu dodávajú punc na vrch, zatiaľ najzábavnejšia Marvelovka, sa priznám že Evangeline Lilly som v danom zostrihu nespoznal, plusom aj kamera Russella Carpentera, spokojnosť /videl v kine: 85%/ ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Scotte, jsi připraven se vykoupit? - Samozřejmě. S tím, že jsem se někam vloupal a něco čórnul, je konec! Co po mně chcete? - Aby ses někam vloupal a něco čórnul! Je tady SKVĚLÝ ZMENŠUJÍCÍ SE MUŽ, verze z 21. století. Mám rád zfilmované komiksovky a Ant-Mana jsem si náramně užil i proto, že potenciál sympatického superhrdiny, je využit téměř na maximum (stejně jako ve výše zmiňovaném snímku od Jacka Arnolda, z roku 1957) a tak není nouze o nečekané kousky, které diriguje sám velký Michael Douglas. Výborná zábava, Marvel boduje. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PŘEDSTAVTE SI VOJÁKA O VELIKOSTI HMYZU…“ /// Marvelovská rodinná podívaná plná digitálního hmyzu, který se krom tý pohádkovosti asi nedá nic moc vytknout. (Jdu vejš, ale po druhý už to asi nedám.) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Největší bitvy se u nás vodehrávaj na koberci (vláček lítá vzduchem, všude samej mravenec…). 2.) Zjistím, že Amíci jsou zase o kus dál. Umí to i bez špenátu. 3.) Thx za titule „mark82“ a „Vojtěch Kostiha“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ant-Man je prekvapivo skvelá zábava, i keď odchod Wrighta tam cítiť (hlavne ten krotký scenár) a záporák je mizerný (hrozne fádny Corey Stoll). No po všetkých tých záchranách sveta a objavovaní kameňov skazy je to konečne nejaký iný marvelovský príbeh a na rozdiel od (žiaľ iba) hry na špionážne filmy vo Winter Soldier, toto skutočne funguje ako heist-movie! No a v neposlednom rade to má najgeniálnejšiu music reference v dejinách filmu! Keď to zaznelo, dostal som (ako jediný v kine) záchvat smiechu! ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Doposiaľ žiadna postava Marvel Cinematic Universe nemala svoj kostým zložený z toľkých častí ako práve Ant-Man (Paul Rudd). (Steny94)
  • Film mal byť pôvodne prvým "Phase 3" filmom Marvel Cinematic Universe, nakoniec sa však rozhodlo, že bude uzatvárať "Phase 2". (mjmartin167)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama