Reklama

Reklama

Noční Show Craiga Fergusona

(pořad)
  • USA The Late Late Show with Craig Ferguson
Talk-show / Komedie
USA, 2005, 62 min

Kamera:

Rick Walker

Účinkují:

Craig Ferguson, Shadoe Stevens, Julie Chen Moonves, Adele, Duffy, Markéta Irglová, André Benjamin, Buzz Aldrin, Peter Bart, Carrie Fisher, Cheri Oteri (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zábavná americká talk show, kterou moderuje herec a komik Craig Ferguson. V jednotlivých dílech můžeme vidět rozhovory s nejrůznějšími hosty, ale také humorné scénky. Show je vysílána v nočních hodinách na televizní stanici CBS od roku 2005. Za tuto dobu se zde vystřídalo již mnoho známých osobností. (Zbyisek)

Recenze (86)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Craig Ferguson je môj najobľúbenejší americký late night host. Očividne má oveľa nižší rozpočet ako taký Letterman či Leno, ale absolútne to nie je na škodu. Necháva mu to priestor byť sám sebou, robiť si srandu z čoho chce a tie vtípky zďaleka nevyzerajú tak strojene ako u spomínaných late night hostov. Sem-tam sa síce objaví taký primitívnejši vtípek a Sekretariat tiež nie je zrovna intelektuálska záležitosť, ale hlavne u takých serióznejších hosťov (napr. nedávno s Condoleezou Rice alebo Desmondom Tutu) vidno, že Ferguson je inteligentný chlapík a vie sakra dobre viesť rozhovor. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Kdo mě zaujal: Clive Barker (řekl bych nejlepší díl pořadu, Barker předvede kalhoty spíchnutý z lidský kůže, povypráví o silách zla a dobra kolem nás a zavtipkuje na účet katolíků), Butler (oba jsou Skoti, čili společný téma se našlo), Rupert Grint (další Evropan, rozešel se s Fergusonem v mínění, zda skutečně existuje magie), Amanda Seyfried (zvláštním způsobem křehká, nejistý krásky jsou nejlepší, proto sympatická, opak asertivní kurvičky, jak jim říkával Peckinpah). A samozřejmě Craig Ferguson. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší moderátor obdobných pořadů v amerických televizích. Lehkost, s jakou se Ferguson pouští do svých hostů je neskutečná. Téměř nikdy nedojde na propagaci filmů, které přišli hosti představit, vždy se hovor stočí někam úplně mimo a to je jen dobře. Narozdíl od ostatních moderátorů si Ferguson nebere žádné servítky a baví se s hosty o věcech, které ho zrovna napadnou. Spontánnost humoru Fergusona je návyková a i se slabším hostem si umí poradit. Craig Ferguson je veselý, upřímný chlapík, který se dokáže s každým bavit o všem a neomezuje se jen na řeči o propagovaném materiálu, jako někteří konkurenti. Zábava je to pořád a když přijde výborný host, či Craigův kamarád, je to tak vtipné, jak si to u většiny talk show ani nedokážete představit. Jeden za všechny je Ewan McGregor a jeho "Firecracker" story. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Craig je nejlepší. Jeho show je svým ujetým způsobem úplně jiná než ostatní. Má neskutečně širou škálu témat, bláznivý smysl pro humor, a neskutečně rychle mu to pálí. Vždycky když mě zaujme nějaký herec nebo herečka, jdu zjistit jestli byl v téhle show, a když tak si to okamžitě pouštím, a vždy mě to skvěle pobaví. Asi to není pro každého, a určitě to hodně záleží od člověka který přijde, ale ještě jsem neviděla žádný nudný, nebo úplně nevtipný díl. A myslím že je to právě Craigova zásluha. Navíc zbožňuji jeho Skotský akcent, a jedinečnou mimiku. Některé díly jsou nezapomenutelné. Jen tak dál! ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Craig Ferguson je po Conanovi mým dalším nejoblíbenějším moderátorem talk-show. Na jeho show mě asi baví nejvíce ta jeho vynalézavost, s jakou si dokáže poradit s otázkami, jenž mu pokládají někteří hosté či diváci. Samozřejmě musím vyzdvihnout i jeho největší pomocníky-robotického kostlivce Geoffa a splašeného koně Secretariata. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Od 13. 4. 2009 pil Craig Ferguson tradičně ze svého hadího hrnku .Ten dostal od herečky Mary McCormack, která mu ho přivezla z hadího muzea v Albuquerque. (DanteZ)
  • Show se předtáčí po jedné v pondělí, úterý a středu odpoledne. Následně se ve čtvrtek točí dvě epizody, ovšem někdy se místo toho točí rovnou tři ve středu. Craig na to často naráží, a to např. frázemi "Members of a strangely familiar studio audience," nebo "This week has just flown by". (Agoran)

Reklama

Reklama