Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 147
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 147

Recenze (95)

Teringer 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejvtipnější zahraniční talkshow. Moc se mi líbí koncept více lidí najednou na jednom gauči s Grahamem sedícím 'naproti' a nikoliv za stolem, odděleně. Vede to tak k opravdu upřímně zábavným a vtipným diskuzím, které mě vždycky rozesmějí a očividně se stoprocentně nedrží nějakého předepsaného scénáře, za což má plus Graham, který se dokáže skvěle chytnout a reagovat prakticky na cokoliv. Je znát, že hosté se vždy cítí pohodlně a upřímně se baví a to je sympatické. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Tak, ako sa celebrity odviažu u Grahama, ich nikde v talk-show odviazať neuvidíte. Rozhovory občas idú od Cézara k McDonaldu, ale vždy sú vtipné. Pojatie je super, Graham sa vie s hosťami vyhrať. Ak človeku jeho osoba nesadne, asi si neobľúbi ani jeho show, to ale nie je môj prípad. Vlastne ide o moju naj či druhú najobľúbenejšiu show. ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele

Nejoriginálnější talk show, která je v současnosti k vidění v televizi. Superhvězdní hosté nejsou středobodem jako jednotlivci, jelikož se výrazných osobností (někdy i vzájemně se sebou nesouvisejících) sejde hned několik na jednom křesle a tou hlavní postavou večera je geniálně vtipný Graham, který dokazuje, že "tlachání" může být dokonalá zábava. Aneb zlatý britský humor v nejlepší formě (Chcete zažít pri "rozhovoru" srandu? Používejte google!) http://www.youtube.com/watch?v=4by520hSFvA ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Boj s antipatií ... aneb jak jsem během několika měsíců změnil původní hodnocení o dva stupně. Norton mi je sice stále nesympatický, ale prostě musím uznat kvality jeho noční talkshow a vlastně i jeho stylu moderování, kterým exceloval například i u Euro(estrádní)vize. Spolu s Clarksonem asi nejlépe placení moderátoři na BBC. Zaslouženě. PS: Alan Carr má smůlu, tam to přes dvě hvězdy jít nemůže ;-) ()

MyFairLady 

všechny recenze uživatele

Vsetci hostia na jednej kope, casto zaujimave kombinacie (Nigela Lawson a Marilyn Manson) a nesilene (velmi vtipne!, veduce k hlasnemu smiechu - Robert Downy Jr. a Jude Law, Will Smith a Gary Barlow, Ozzy a Sharon Osbourne, Russel Crowe a jeho komentovanie ohnostroja) rozhovory. Je prijemne sledovat, ako u Grahama Nortona, ktory nevyzuziva hosti ako jednotivcov, ale ako clenov "diskusie", veci "klapnu" velmi prirodzenym sposobom. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama