Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba L. A.

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba Los Angeles (více)
Ukázka z filmu 26
Krimi / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrají:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(více)

Videa (205)

Ukázka z filmu 26

Recenze (94)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Veľmi priemerný seriál, ktorému schádza zaujímavejší scenár, prepracovanejšie postavy a trocha toho úprimného herectva, bez pretvárky a hry na ťažkých profesionálov lomka naj kamošov z pracoviska. Divák sa prakticky ani nemá s kým stotožniť, pretože len málokedy niektorý člen super duper special týmu NCIS - všechno vím, všechno znám - vykazuje nejaké charizma. ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Nepotrebný spin-off, ktorý sa až príliš snažil okopírovať všetko, čo bolo na pôvodnom seriály zábavné a príťažlivé. Dokonca aj teraz, keď už starému seriálu výrazne dochádza dych a herci, tak je to stále kvalitnejšie než hocijaká epizóda z tohto. Jediné, čo to drží nad vodou je chémia obsadených postáv, ale aj tým chýba nejaká výraznejšia a neotrepanejšia povahová črta. Produkčne je to ale stále na celkom dobrej úrovni. Drop 24/168 – 40% ()

Reklama

OscarH. 

všechny recenze uživatele

Od lidi, kterym se puvodni NCIS moc nelibil, slycham jen pozitivni reakce a hodnoceni pres 75%. Bohuzel ja jsem na puvodnim NCIS odchovan, s dabingem i bez nekolik krat projete serie, a puvodni NCIS tym z D.C. nedokazou nahradit a jen s tezi doplnuji. Je to takovy odvar nekolika krimi serialu, ale k NCIS to ma daleko. Bohuzel pro me zatim 60%. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma všech těch moderních "kriminálek" i zde funguje. Ústřední dvojka je dostatečně sympatická, stejně jako vizuál atraktivní. Jinak ovšem nejde o nic objevného. Prostě pokud se zrovna nudíte u televize a přepnete na NCIS: Los Angeles, tak Vám seriál poskytne dostatečnou porci zábavy a odreagování. Za zmínku stojí pouze kuriózní postava Henrietty 'Hetty' Lange v podání Lindy Hunt. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Tvurcum se spolecne s herci podarilo vytvorit v prubehu nekolika serii jendu z nejsympatictejsich krimi part, o ktere vim. Serial ma mozna sve diskutabilni a klisovite stranky, ale ten scenar a naboj jejich slovnich prestrelek ma proste sve kouzlo prebijejici i obcasne marinacke blaboly. Paradoxne me na teto serii nejvic bavi ta sympaticka mezilidska chemie, skvele si vzdy odpocinu. ()

Galerie (3 112)

Zajímavosti (38)

  • V epizodě můžeme slyšet zmínku o Praze. (Katka189)
  • Název epizody je Nultý den. Ve světě informační bezpečnosti je 0-day (nultý den) právě popsaná zranitelnost. Každá zranitelnost je po nalezení 0-day. (DeziDiCzorka)

Reklama

Reklama