Reklama

Reklama

Arrow

(seriál)
Trailer 1
USA, (2012–2020), 119 h 44 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Willa Holland, Paul Blackthorne, Colton Haynes, Grant Gustin, Celina Jade, John Barrowman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(170)

Spravedlnost nikdy nemine svůj cíl! V adaptaci komiksové předlohy z dílny DC Comics před dnešním divákem znovu ožívá další kultovní kontroverzní hrdina. Miliardář Oliver Queen se po pěti letech trosečnického života na opuštěném ostrově vrací domů do Starling City se záhadným posláním a nebývalou schopností zabíjet a jako lučištník v tmavé zbojnické kápi vyhlašuje válku zločinu. Je odhodlaný napravovat křivdy, které napáchal jeho otec a bránit město proti všem, kdo by mu chtěli škodit. Jeho tažení ale komplikují temná rodinná tajemství, netušené spojení nejlepšího přítele se zlem a žena, již miluje, ale kterou už kdysi zradil. Oliverova cesta z mučivé ostrovní izolace až k přízračnému městskému hrdinovi, to je velkolepé dobrodružství a doslova trefa do černého - ve 23 epizodách na 5 discích! (Magic Box)

(více)

Diskuze

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

První díl nové série senzační. Jako by čtvrtá série ani neexistovala a jede se dál. Snad si tu kvalitu udrží, protože po roce a půl soužení jsem se konečně bavil. 

na příspěvěk reagoval martinbucek

Martin12500

Martin12500 (hodnocení, recenze)

pre mna jedna z najlepších epizód, lubili sa mi tie slow motion effekty... konecne vela akcie a Felicity sa tiež dala inak som si všimol že nejako pribrala asi...

na příspěvěk reagoval martinbucek

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Sakra dobrá epizoda, akce byla nejlepší za poslední 3 série. Obzvláště ty slow-mo scény s šipy potěšily. Flashbacky se opět vrací do těch skvělých časů.

Torrs

Torrs (hodnocení, recenze)

wtf.. to bolo prekvapivo dobré, Felicity bola znesiteľná, Oliver badass, zabíja jedného týpka za druhým, trick arrows, flashbacky celkom fajn, som zvedavý ako dlho im to vydrží

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

LizianShaw

smallville sa drzal celych 10 rokov a neomrzel, skor bolo ludom luto, ze sa hercom nechcelo pokracovat, aj ked aj tam uz cw scenaristi zacali pachat zlo

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Martin12500

Asi nesdílím tvůj nazor :) Po nekonečně mnoho sériích seriál ztratí barvu, a začne se pořád do kola opakovat, což začne být nuda. Taky postavy už nebudou mít co dělat, jako Diggle nebo Felicity. Čím dál tím víc klišé.

na příspěvěk reagoval martinbucek

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

Tak bylo konečně oznámeno, kdo poslouží jako záporák (záporáci) v crossoveru Legends of Tomorrow, Arrow, Flash a Supergirl.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Fuj zase Felicity se s někým olizuje..... takový hnus.

 

No aspoň je jen v každém pátém záběru. Mě by bylo jinak normálně jedno s kým Oliver to tam dělá, klidně s Theou nebo Laurel, pokud by nám to nebylo předhazováno jako to nejdůležitější s příběhu. Jako to bylo u Olicity, kterého se stejně zase dočkáme

na příspěvěk reagoval jhr

Uživatel BackPa smazal svůj příspěvek.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

LizianShaw

Super, takže na konci každej epizódy bude cliffhanger ako bude Arrow postrelený :-D :-D a v skutočnosti to nikdy nebude on :-D ach

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Další hrdina potvrzen, tentokrát: Human Target. Což je bodyguard chránící lidi, za které se ve své práci přestrojuje (tentokrát nebude chránit nikoho jiného než starostu Queena...oh the irony).

Zahraje si ho Wil Traval (Nuke z Jessicy Jones).

na příspěvěk reagoval tomas.malo, Ratemus

Související novinky

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (více)

Green Lantern dostane seriál

Green Lantern dostane seriál

30.10.2019

Chystaná služba HBO Max odhalila svůj budoucí obsah a mezi novinkami se teď čerstvě objevil taky připravovaný projekt od DC, hraný Green Lantern. Seriál povede producent Greg Berlanti, který… (více)

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

Hvězdy Smallville míří do Arrowverse

22.09.2019

Seriálový Smallville byl ve své době tak trochu napřed co se práce s komiksovými předlohami týče. Od té doby, co však stanice CW rozjela svůj vlastní komiksový vesmír Arrowverse, čítající seriály… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Reklama

Reklama