Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

tak první díl mě naebavil, vadilo mi, že z Písaříka udělali takového retarda a celé mi to přišlo jako nudnější Ordinace, která se podobá seriálům typu Příkopy, Náves apod. 2 díl úplnej opak. Vtipné, dynamické a i herecké výkony mě bavili mnohem víc. Dokonce i Laurinová tu ukazuje, že nemusí hrát jen samé upíštěné slepice a to si myslím, že už jenom kvůli této věci, má tento seriál plus.A druhé plus za Termerovou, Postraneckého, Písaříka a Stránského. Po 2 serii to je nuda a trapnost. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly (15-16.) na dovolené. A ač skeptický, dal jsem tomu šanci. Tyhle dva díly patřily Marku Vašutovi, který kdykoliv se objevil na obrazovce, začal neskutečně hláškovat a předváděl téměř parodickou one man show. Ostatní dění jede v lehce komediálním směru (nic moc) plus nějaký to trapný rodinný drama se špatnou hudbou. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se seriál dal směrem úplné parodie. Stránský by díky svému hlasu mohl bez problomů parodovat doktora House, ještě vypustit drama a pak by to byla pecka. ()

Reklama

Aidina odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem celé tři díly a musím říci, že seriál nezaujal. Takové nemasné, neslané. Některé figury jsou vyloženě trapné. Boudová, která kromě snídaně do postele nabízí i sebe, Písařík, který uboze paraduje Otíka, jenom ty sluchátka mu chybí....věčně mentorující Pawlowská, a páni doktoři, co mají úřední hodiny od nevidím do nevidím a vyloženě se těší na každého pacienta. No a k tomu všemu je zde ještě pár BIO nadšenců. ()

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Smíchejte cca 50 zoufalých lidí ze zapadákova, pár kuchařů, 2 zpěvačky, 1 vietnamce a okořeňte 3-5 sušenými zestárlými herci, kteří měli jednou soudnost a nemuseli vystupovat v tomhle cirkusovém braku. Podlijte trapností a přiostřete velkou špetkou tuposti a stupidity a podávejte od půl deváté až do noci. Zaručeně vám to pořádně otráví život. ()

kolodej1 odpad!

všechny recenze uživatele

přetrpěl jsem první díl, opravdu přetrpěl. První díl byl kvalitou velice vyrovnaný, když nuda střídala trapnost. Člověku je z toho až smutno, čemu všemu jsou ochotni se herci propůjčit, a to i velmi dobří herci. Ovšem doba, kdy se dala poznat slátanina podle toho, že se jí vyhýbala herecká špička, ta už je dávno pryč. Na špatně napsanou postavu roku by mohl s úspěchem kandidovat se svou rolí Písařík, to je fakt zoufalé. Problém není v tom, že hraje vesnického blázna, ale to, jak je tahle postava pojatá, to je fakt průser. Myslím, že o nic nepřijdu, když další díly už budou beze mě. Naprostá ztráta času ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Vandina (Nela Boudová) syna Filipa hraje její skutečný syn. (hermiona)

Reklama

Reklama