Reklama

Reklama

Doktoři z Počátků

(seriál)
TV spot
Rodinný / Drama
Česko, (2013–2016)

Hrají:

Václav Postránecký, Lenka Termerová, Martin Stránský, Marek Vašut, Halina Pawlowská, David Prachař, Jitka Ježková, Michaela Dittrichová, Václav Jílek (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(136)

Obsahy(1)

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (241)

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Protože na to koukaj ty moje dvě sluníčka, tak i JÁ občas sluchem zaznamenám děj. Je to samozřejmně hroznej brak, ale co mě zaráží asi nejvíc je opětovná vata nesmyslnosti, která provází jakýkoliv takový nekonečný seriál. Tuny problémů, které nezaznamená ani milion lidí za celý život, tady musí řešit asi tak 8 postav. Dalším problémem je samotný název. Doktor je tu jen jeden ( po tom co to rychle ukončil Postránecký ) a to ještě ne v každém díle. 99% děje se točí kolem nudných občanů zapadákova, kam ani Lyšky nechodí dávat dobrou noc, a to se tady vyskytují takové dramatické okolnosti jako je vydírání, únos, krádeže, falešní podnikatelé, politikaření, rakoviny, adoptování dětí, " klokánek " , cizojazyčné gangy a dalších 392 různých situací, na které je i velkoměsto jako Praha krátké. Od té doby co se v ději vyskytla velryba Pawlowská, je to už jen odpad, který nemá kam níž spadnout. Katastrofa jménem doktoři z počátků, je dalším příkladem vymývání mozků normálním lidem. Kdy tahle zhovadilost zkončí neví v podstatě nikdo, protože takto nudně a podle vzoru " tak jde čas " kdy se děj každé episody odehrává v reálném čase ( hodina je tam prostě hodina normálního dne ) může seriál okupovat naše obrazovky i 30 let. A ptám li se proboha proč ( ?????? ) tak si musím i sám odpovědět, protože nikdo soudný nedokáže zastavit partu imbecilů, kteří za tyhle škváry berou takový prachy, které JÁ nevydělám ani za rok ( Ježišmarjá po obryni Pawlowské-Kločurákové, se do toho připletla ještě " humorná " Pogodová. Tak to už opradvdu níže spadnout nemá kam. ) ()

rusty09 odpad!

všechny recenze uživatele

Zkurvený pokračování zasraný ordinace. Celkem sem se těšil, že ordinace skončila a dají tam konečně normální seriál, bohužel přišlo pokračování. Nový herci, novej příběh, nová hudba, stejná píčovina jako to předchozí. Doufám, že těch dílů bude zase 2500 jako v ulici, abych se mohl dalších 10 let v úterý a čtvrtek nudit u televize. Nevim, proč každej českej seriál, se musí zabívat 20 lidma, každej má v každym díle 5 minut, každej tenhle úsek stojí za hovno, kdyby radši udělaly příběhy o 5-7 lidech, kterej bude propracovanej a bude to aspoň o něčem a né o tom, jak péct domácí chleba. Pochybuju, že se tenhle seriál bude zlepšovat, takže rovnou dávám odpad. Totální průser je Písařík, hrajícího totálního kreténa, kterýmu přidali zuby, díky kterejm vypadá jak kůň. ()

Reklama

Tom_Lachtan

všechny recenze uživatele

Produkce novy dosáhla toho, čeho před ní již takový velikáni jakoVraždy v Midsomeru! Proč? Kvalitou rozhodně ne, tu se ani při svých odsledovaných deseti minutách netroufám hodnotit, ale hleďmež - nastal nedostatek herců, stejně jako v neexistujícím Anglickém hrabství, jinak si totiž nedovedu představit, proč David Prachař hraje v Doktorech z Počátků zcela jinou postavu, než hrál v Ordinaci. Už se těším, až se začnou vracet mrtví, pokud by byl jejich návrat s nezměněnou identitou, možná by mohl spin - off ¨ “Kamenické mausoleum” zaujmout i zdejší cinefilské obecenstvo, zombie telenovela tu totiž ještě nebyla. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

=== Těžký den producenta Kubrta. === ,,Cože? Nemáme sračku do hlavního vysíláku? A to mi říkáte teď, když jsem Pawlovský slíbil šolich jako protislužbu za uválcování příjezdové cesty k mé garáži? Dejte mi Hrachovou! Hrachová, z které sorty ovčanů jsme ještě nenadělali kretény? Cože? Dejte mi Hivrise! To je Hivris? Jo vy taky myslíte burany.... A co na to počítač? Že zvrací? No, tak to je konec. Z toho nás může dostat jedině Staník. Zavolejte Staníka!" Uíííí, Uííí. ,,Buď zdráv, Kubrte. Dnes mám obzvláště velikou chuť kurvit národu vkus." ,,Je to špatný. Hivris s Hrachovou navrhují mejdlovku z prostředí vidlákova. I kompjůtr z toho blije, Staníku." ,,Tomu nerozumím, Kubrte. Vždycky jsi na názory kulturně vyspělých jedinců kálel. Proč dnes dělat výjimku?" ,,Máš pravdu Staníku, uděláme pořádný vozembouch! A vrazíme do toho Kuklovou, kdyby se to náhodou totálně zhnojilo, můžeme se pak vymlouvat, že šlo jen o špatný vtip." .... Zakončil bych parafrází jedné z nejslavnějších forbín. ,,Bude tam hrát debil, potom ještě jeden debil, s nimi výborný herec, který se na stará varlata patrně nudí, a bude to vóóóšklivý!" ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly (15-16.) na dovolené. A ač skeptický, dal jsem tomu šanci. Tyhle dva díly patřily Marku Vašutovi, který kdykoliv se objevil na obrazovce, začal neskutečně hláškovat a předváděl téměř parodickou one man show. Ostatní dění jede v lehce komediálním směru (nic moc) plus nějaký to trapný rodinný drama se špatnou hudbou. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se seriál dal směrem úplné parodie. Stránský by díky svému hlasu mohl bez problomů parodovat doktora House, ještě vypustit drama a pak by to byla pecka. ()

Galerie (174)

Zajímavosti (14)

  • Město Počátky existuje a nachází se na Vysočině v obci Pelhřimov. (fiLLthe3DD)
  • V jednom z dílů leží Panenka na posteli v kómatu. Při záběru je ovšem vidět, jak škvírkou v oku pokukuje a pohybuje rty. (Thomas211)

Reklama

Reklama