Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele EvilPhoEniX k tomuto seriálu (3)

Daredevil (2015) 

Impresivní seriál, přesně dle mého gusta, při kterém mám zvýšený tep, trhám si vlasy a stárnu. Zkombinovat temné zákoutí New Yorku plné Ruské mafie a korporace s právničinou je pro mne šité jako na míru a jako bonus spousta krve a slušné akce, co více si přát( Marvel se nebojí otevřených zlomenin,urvané hlavy skrz dveře od auta, či rozmašírovaní hlavy bowlingovou koulí) . Charlie Cox je sympaťák, jeho hlas vyvolává mráz v zádech a jeho schopnosti a vědomostí jsou obdivuhodné . Celou dobu si seriál drží slušné tempo podpořené inteligentními dialogy a bezútěšnou atmosférou.Skvělé doporučuji všem, koho lákají ve filmech tyhle atributy: Mafie, drogy, sexy kočky, zkorumpování fízlové, perfektní choreografie soubojů, dialogy a úvahy hodné k zamyšlení, soudní procesy, vyšetřování, žurnalistika, brutalita a temná atmosféra, tak si nebudete mít na co stěžovat. Kdo nekouká jakoby neexistoval. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Další vynikající série potvrzuje Daredevilovy vysoké kvality. Největším oživením byl Punisher a scény z vězení s Kingpinem. Úžasný byl i Punisherův trial. Lehce zklamalo střídaní záporáků, více mi sedí jeden záporák pro celou sérii,ale spokojenst veliká. ()

Season 3 (2018) (S03) 

Očekávaná třetí série je odlišná než ty dvě předtím, ale pořád vynikající. Spíš než typický Marvel, má seriál blízko k temným 90-tkovým Thrillerům, kde vládnou záporáci ( Kingpin má všechny pod palcem neskutečně) a potěší i nový záporák Bullseye. Matt Murdock je opravdu zničený v téhle sérii, přišel o vše, učí se znova bojovat, trénovat a získává zpět své schopnosti. Svůj oblek za celý seriál ani nenavlékne a po akční stránce nejsem až tak spokojen ( Krom scény z vězení mě nic moc nenadchlo), ale dávka zvratů, emocí, hutné atmosféry a působivých dialogů je zde dostatek, abych byl se třetí řadou nadmíru spokojen. 85% ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama