Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snímku Strážci galaxie: Volume 3 od Marvel Studios se oblíbená parta vesmírných ztroskotanců zabydluje na Kdovíkde. Jejich spokojený život však brzy naruší ozvěny Rocketovy bouřlivé minulosti. Peter Quill, který se stále trápí ztrátou milované Gamory, musí vypravit svůj tým na nebezpečnou misi s cílem zachránit Rocketův život, přičemž nezdar v této misi může znamenat konec Strážců tak, jak je známe. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (810)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $250miliónov║ Tržby USA $358,995,815 ║ Tržby Celosvetovo $845,555,777▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Strážcovia Galaxie to zas rozbalili v plnej paráde. To zoskupenie funguje náramne a má to opäť tie správne grády. Po pre mňa priemernej až otravnej dvojke je to zas na tej správnej ceste. Hlavne poteší štandardne uvoľnená zábavnosť, je to zas trefne zosúladené a baví to skvelo. Akcia tiež má čosi do seba. Záporák je dosť bizardný hnusák, tam je priestor kde  si to James Gunn vychutnáva v jeho primárnych zvrátenostiach. Pozlátený naštvaný chlapec s detskou tváričkou (Will Poulter) mi tam ale skôr vadil. Ináč by som ani nemal čo vytknúť, nič ma tam nejak viac neotravovalo. Dokonca to na záver poriadne emočne zamáva, čo som teda fakt nečakal. Takýchto strážcov, kľudne môže byť viac dielov. Marvel sa troška vďaka Gunnovi zmátoril z delíria. /videl v kine: 85%/ ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Probůh nechte té sebrance sympatických podivínů alespoň trochu důstojnosti. Jestli jednička a dvojka byly přeplácané, ale těžily z toho, že hlavní hrdinové vypadali tak "jinak a srandovně" oproti většině ostatních, tak trojka už působí vyloženě jako vyčpělé a generické omalovánky bez jakékoliv inovace a svěžesti. Je tu XY dalších postav, které nestojí ani za řeč a jediné, co má solidní tah na branku a vydoluje z diváka nějaké emoce je linie s Racoonem a pár zábavných vtípků s Bautistou. Film, který začíná 30 minut a končí cca 45, což je už při všem tom bouchání a střílení docela mordor. Star Lord a spol. si teď mohou dát zaslouženou pauzičku a nikdo se na ně nebude zlobit. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Krásné zakončení jedné z nejlepších sérií Marvelu. Na jedné straně strašně dojemné, vážné a depresivní a na druhé klasicky vtipné a akční. Musím říct, že film je místy velmi smutný. V kině kolem mně kde kdo brečel. Tady Gunn dokazuje, že to prostě s postavami umí, všichni mě bavili a jsem hodně zvědav, jak to bude dál. Velká spokojenost. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl se mi zdál takový vlažnější než předchozí filmy a jestli je závěrečný? Pochopila jsem to dobře? Fakt poslední?? ...... (vůbec nemám přehled) ..... tak je mi to velmi líto. Strážci mě vždy moc bavili. Pokaždé akční, originálně vtipné, milé a se skvělým obsazením. Zlá fena mě ovšem naprosto rozsekala :-))) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak se to Gunnovi i napotřetí povedlo. Za mě je to teda asi nejslabší díl celé série, ale pořád je to super. Dost se tu řeší Rocketova minulost. Je to takové dost rodinné a osudové. Hodně to zachraňuje humor a závěrečná akce. Objeví se i pár nových postav, ale nic zásadního. Záporák mě teda taky moc nechytnul. Proto se divím, že to má tak vysoké hodnocení. Zase na druhou stranu teď Marvel prochází jakýmsi očistcem, takže aspoň trochu ho tenhle film může zachránit. Opět tu hrají staré známé pecky, ale první díl se těžko trumfuje. Uvidíme, co bude dál... "Všichni ví, že jsi blbec." :D ()

Galerie (60)

Zajímavosti (73)

Související novinky

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

23.01.2024

V úterý 23. ledna 2024 byl v Samuel Goldwyn Theater v Beverly Hills z úst herců Jacka Quaida a Zazie Beetz oznámen kompletní výčet nominací pro nadcházející 96. ročník předávání cen americké Akademie… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama