Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Cooper a Dough Remer jsou vášnivými fanoušky baseballu a sní o tom, že jednou budou velkými sportovními hvězdami. Po letech jdou na sraz se spolužáky z gymnázia, ale všichni je považují za šašky a trouby. Nemají žádné příjmy a jsou v krizové situaci. Přesto se rozhodnou konečně něco udělat a vymyslí novu hru, vycházející z basketballu. Novou hru se jim podaří prosadit, postaví družstvo a vyhrají první turnaj. Svou hrou zaujmou i miliardáře Teda Danslowa, který tzv. baseketball začne sponzorovat. Amerika z nového sportu šílí, hráči se stávají hvězdami. Za pár let hraje Danslowův tým Pivařů ve finále národní ligy. Během finále náhle Danslow umírá na srdeční kolaps. Podle závěti se má novým majitelem stát Cooper, ovšem s podmínkou, že tým dovede k vítězství v sezoně... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Komediální veterán David Zucker svůj talent nejspíš vyčerpal na "Bláznivých střelách", jelikož od té doby nenatočil nic tak skvělého a vyjma třetího dílu "Scary Movie" ani nic dobrého. Tato komedie má pár světlých momentů ale je jich opravdu minimum. Zbytek je složen z již tisíckrát viděných rádobyvtipných scén a různých nechutných vtípků. Parker a Stone zde ukázali, že jsou opravdoví magoři a proto "South Park" vypadá tak jak vypadá. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Někdy geniální (tady podle mě DOST zapracoval David Zucker), někdy nechutné, ale v podstatě průměrné, i když docela milé. No rozhodně lepší než třeskutá rádobyzábava jejich kreslených seriálů. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tvůrci oblíbeného kontroverzního seriálu Městéčko South Park se objevili v komedii Davida Zuckera, zakladatele pojmu parodie a jak se to povedlo je zřetelné dle mého již ze samotného hodnocení. Rozhodně to není nijak špatný film, jen je trochu praštěný, nebo spíše, samotná hra BASEketball je krapet praštěná a fakt je, že Pivní bratři se opravdu nezapřou. Párkrát jsem se s radostí zasmál, ale od režiséra takového formátu jsem čekal poněkud něco více dokonalého. Takhle to je rozhodně zábavná komedie, která čerpá ze samotného nesmyslu, tedy příběhu, u kterého se ví, jaký bude mít průběh a samozřejmě jeho konec. Na druhou stranu, je zajímavé sledovat tvůrce tak nechutného a přesto tak úspěšného seriálu v akci. Rozhodně se nezapřou. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ira Newborn: 1. Take on Me, 2. Don't Hate Me (Because I'm Beautiful), 3. Tonight, 4. Psyched Out, 5. Lemon Yellow, 6. I Will Still Be Laughing, 7. Jump in the Line (Shake, Shake Senora), ,8. The Honeymoon Is Over ,9. Motivate ,10. Beer ,11. Hopeless ,12. Nobody But Me ,13. Why Can't We Be Friends? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rezie Zucker a v hlavnich rolich dve super hovada stojici za South Parkem, z toho nemohlo bejt nic jinyho nez paradni komedie. A taky, ze jo. Je tu sice par hluchejch mist, nektery fory slo jeste vic dotahnout, ale celkove to je svizny, misty originalni, hodne vtipny, tvurcum neni vicemene nic svaty, coz je jedine dobre a hraje perfektni hudba. Takze si nemam skoro na co stezovat a skvele jsem se bavil. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho jsem se u bláznivý komedie tak nenasmál. Parker a Stone jako dva povaleči vymyslí sport, ve kterém se z nich stanou megahvězdy a přitom nebudou muset prakticky ani běhat. Spočívá to hlavně v házení na koš z místa, s tím že protivník se vás snaží vypsychovat abyste netrefili ani hovno. Tvůrci South Parku jsou bezmála tak vtipný jako jejich kreslený postavičky a dokonce spolu tvoří skvělý komediální pár. A to vypsychovávání je fakt geniální... Tohle je mnohem lepší než další hraná P&S komedie Orgazmo, rozhodně na to koukněte. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro humor Davida Zuckera, Parker se Stonem mne nikdy nedokázali pohoršit a většině z hrstky natočených sportovních filmů přidávám nezasloužené hvězdičky. Jenže tentokrát jsem zaznamenal pouze mikroskopické množství genialit utopených v moři stupidity, ze kterého jsem více než dvě pěticípé nedokázal zachránit. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle je komedie přesně podle mýho gusta. Je tam všechno, co podobný filmy maj obsahovat - pošahanou ústřední dvojici (respektive trojici), která chrlí jednu hlášku za druhou, nechutný vtipy, brutální vtipy, roztleskávačky, který kroutěj zadkama a třesou kozama a jako třešnička na dortu moje oblíbená záchranářka z Pohřební hlídky Yasmine Bleeth. A hlavně je to nehoráznej nářez od začátku až do konce. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Komedie, kde hlavní postavy jsou tvůrci south parku a podle toho to taky vypadá, strašná komediální řežba a krom toho tady hraje Yasmine Bleeth moje oblíbenkyně z dětských let, kvůli který sem se koukal na pobřežní hlídku ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Úvod je skvelý! Niektoré gagy popri hre, ktorými sa 'bratia' snažia rozhodiť svojich protihráčov priam vyrážajú dych, no na moje sklamanie (a dalo sa to predpokladať) v takmer polovici filmu strácajú svoj účinok a začínajú byť trápne a suché. Navyše vôbec nepomohol pokus o zdramatizovanie. Dvojica Parker-Stone nech sa radšej drží za kamerou s animovanými prkotinkami, to im ide geniálne. 55%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

O třídu horší než Orgazmo. Možná proto, že baseketball je hrozná nuda, rozhodně větší než mormon co se stane pornohercem. Dobrá byla větší účast Matta Stona a pár záběrů na Reel Big Fish. Taky mě potěšila opětovná účast špunta Diana Bachara, ale to je vše. Otřepaný příběh, nezáživná zápletka, je to vážně slabota. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu náser nejtěžšího kalibru :) Jde poznat, že se na tom podíleli (opravdu hodně: scénář, hlavní role) tvůrci SOUTH PARKu...v podstatě je to skoro to samé, "však víte, jak to myslím." Nejlepší je ta pasáž, kdy Trey Parker mluví hlasem Cartmana o tom, jak je neuvěřitelně tlustý....to jsem se opravdu válel smíchy na podlaze. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Jéééžkove oči... úbohosť plná klišé a trápneho humoru. Humor mám rada, bláznivý tiež a nechutnosti a blboviny do určitej miery znesiem. Ale tuto sa len striedajú trápne scény s opakovanými vtipmi a sentimentálnymi akože-dojákmi. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Je evidentní, že se tímto filmem později inspirovala Vybíjená. Tu jsem viděl dříve a tak jsem se u této povedené ulítlosti bavil přeci jenom poněkud méně než u Stillerových kousků, ale přesto se jedná o velice vydařenou šílenost, která nemá daleko ke čtyřem hvězdičkám. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Joe a Dough sú kamaráti, čo sa poznajú už od detstva. Keď boli malí chalani mali mnoho plánov a predsavzatí. Nič z toho sa im však nesplnilo. Stali sa z nich loseri, čo nemajú ani na nájom. Až raz vymyslia novú športovú kolektívnu hru. Baseketball. Podivný mix basketbalu, baseballu a bohvie čoho ďalšieho. Prekvapivo sa z toho stane šport, ktorý si obľúbi celá Amerika. Hlavné úlohy stvárnili Matt Stone a Trey Parker - tvorcovia kultového animovaného seriálu "South Park". ** ()

MMR 

všechny recenze uživatele

David Zucker nezklamal, parádní komedie, spousta zábavy, plno hlášek. "Večer máme zápas a ty máš velkou operaci jater." ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pivní bratři mě občas nekompromisně uzemnili a nejvíce asi scénou v šatnách s jejich gigantickými hadicemi:) To nejde snad ani vymyslet:) 60% ()

Reklama

Reklama