Reklama

Reklama

Popular

(seriál)
USA, (1999–2001), 31 h 32 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Leslie Bibb, Carly Pope, Tamara Mello, Christopher Gorham, Sara Rue, Bryce Johnson, Tammy Lynn Michaels, Ron Lester, Leslie Grossman, Lisa Darr, Scott Bryce (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(43)

Obsahy(1)

Brooke McQueen (Leslie Bibb) je populární. Je krásná, je vrchní roztleskávačka a randí s quarterbackem fotbalového týmu. Samantha McPherson (Carly Pope) je outsider. Píše do školních novin, čas tráví s partou školních odpadlíků, svých nejlepších přátel, a ze všeho nejvíc nesnáší nadřazenost populárních. Zlomyslný osud tomu chtěl, aby se dva protipóly popularity střední školy naučily spolu vycházet, když se do sebe matka Samanthy a otec Brooke šťastnou náhodou zamilují. (Tom Riddle)

(více)

Recenze uživatele H34D k tomuto seriálu (1)

Popular (1999) 

Popular je sice seriál, jenž nemůže zapřít své datum výroby, ani minimální rozpočet, vzhledem k tomu, že je natočen velice jednoduše, stroze, ve formátu 4:3 a opakujících se interiérech a také díky tomu, že řeší ožehavá 90s témata s velmi výrazným a někdy neuhlazeným moralizováním, ovšem v konečném důsledku to ani po více jak 10 letech tolik nevadí. Zápletka v prvních dílech je skvostná, máme tady spoustu originálních charakterů, které s patřičnou nadsázkou a vyhrocením symbolizují archetypy typických teenagerů, máme tady humor (Marry Charry představuje vyloženě element zábavy a odlehčení pro celý seriál), ale máme tady i spoustu pravdivých tvrzení o životě puberťáků na střední škole. Ryan Murphy stačí během dvou sérií projet opravdu VŠECHNA "tabu" témata společnosti dotýkajících se mladých lidí, věnuje se jim s patřičným respektem a vždy se snaží své publikum nějakým způsobem vychovat. Druhá řada je o poznání více epizodická, dlouhodobý vývoj charakterů a vztahů ustupuje a každý díl se řeší unikátní problém s důrazným poučením na konci, to jediné se stává trošičku otravné. Jinak je všech 43 dílů moc pěkná podívaná. 8/10 ()

Reklama

Reklama