Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Prvých cca 8 minút to celkom ušlo, ale len čo na scénu pricupitala "upratovacia" skupinka delikventov, úroveň filmu zdegenerovala na úroveň IQ moderátora wrestlingových zápasov. Drsňácky a monochrónne štylizovaná vizuálna stránka (viď dva posledné TCHM, Saw či Tunel smrti) sa v poslednom čase stáva spoľahlivým poznávacím znakom kašírovanej bezduchosti. Zato názov je úplne presný: ja som fakt nijaké ZLO nevidel. Iba ďalší zlý film. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nářez! A zábavný! A taky ultimátní, jak říkáme my znalci českého jazyka. Nebýt letošní nové dvojky, vůbec bych se o tomhle skvostu nedozvěděl. Jeden z mých nejmilejších filmových žánrů (tj. vyvražďovačka) ve vizuálně oslnivém provedení (kulisy starého omšelého hotelu jsou parádní). Skvělý scénář, skvělá režie, skvělá kamera, skvělá výprava, skvělé efekty, skvělý mimochodný humor a jako bonus (SPOILER) - ta nejhezčí holka vydrží až do finále; samozřejmě ta sexy chica, ne ta krucifixy pokérovaná čůza - (KONEC SPOILERU). Ve filmu vás nebude prudit žádné dlouhé okecávání a jde se rychle na věc - scénárista fakt evidentně netrpěl soucitem se svými postavami a už dlouho před polovinou padají jako mouchy (a mnohdy dost nečekaně). A taky vrah není jen tak ledasjaký řadový psychouš - dvoumetrové stopadesátikilové holohlavé sekernické hovado, kterému - jak nám prozradí pár flashbacků - jeho šílená kráva/matka natloukla do hlavy trochu jinou verzi náboženství, než tu mainstreamovou. A tak milý synek, až "trochu" povyroste, začne kráglovat hříšníky jak na běžícím pásu a jejich oči si nakládá do zavařovaček, sběratel... Nejlepší momenty: vylupování očiček, deepthroat s mobilem(!), obouručný vzpěračský škrtící dabl v závěru(!)... a vůbec celý závěr - ten mě fakt dostal a definitivně převážil jazýček na mých vahách k pětce. Jak říkám - ultimátní nářez. / (A překvapení a pecka o to větší, že jak tak prohlížím rejžovu dosavadní filmografii, točil zatím jen samé lobotomické eroťáky!) ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

kdyz jsem videl uvodni obrazek k filmu na dvd, rekl jsem si super to bude neco na zpusob horor-komiks, protoze jsem si myslel ze hlavni antihrdina je nejakej hulk s rohama, a ono ouhle ..... to je jen jeho hak. Kazdopadne me film spis zklamal, ale nic jsem od nej taky neocekaval, ale byla tam jedna dobra scena s mobilem, jak ji ho nacpal do krku.... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

co se mi na filmu líbilo?? začátečných 10 minut.. seznámení s delikventy.. tetování té dívky.. vlasy té druhé dívky.. gelové nehty Jacoba.. zvonečky.. a SPOILER Jacobovo skonání.. hlavně ten jeho let z okna.. KONEC SPOILERU takto jsem se hodně dlouho nezasmála.. máma, která šla zrovna kolem jen nakoukla a s údivem se mě zeptala: "Neříkala jsi, že jdeš koukat na horor??" -- co se mi na filmu nelíbilo?? ten zbytek :-D ale hlavně ta scéna se psi.. to si mohli scénáristi odpustit ;) ale kupodivu se dá na tento film koukat.. nejsympatičtější je ta délka.. 81 minut se dá přežít :) P.S. monolog přesně všechno vystihl :) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v potaz, že režisér Dark předtím natáčel samé erotické splašky, tak vzniknul z Neviditelného zla až překvapivě plnohodnotný slasher. Má špinavou atmosféru, a to hlavně díky prostředí rozlehlé zatuchlé budovy, obrovského maniaka s hákem na řetězu, před nímž nemáte šanci utéct, a samozřejmě brutální mordy, u nichž musí nejedno fanouškovské srdce zaplesat radostí. Absence nahoty a to bezdůvodné vydloubávání očních bulv je vedlejší. Hlavní je, že film šlape hezky od začátku a nepoleví až do úžasného (i když digitálního) finále, ve kterém je zabiják zneškodněn tak nápaditě, až jsem žhavil tlačítko replay. Zábava zaručena. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Glenn Jacobs (Kane) povedal, že najlepšia vec na natáčaní filmu bola, že mohol počas celých dvoch mesiacov spať v jednej posteli. Kedže bol ako profesionálny wrestler stále na cestách, tak túto možnosť nemal. (FromHell)
  • Pracovní název filmu byl Eye Scream Man, později se uvažovalo o pojmenování The Goodnight Man, nakonec však zvítězil See No Evil. (Terva)
  • Natáčení filmu probíhalo ve Warner Roadshow Studios (nyní Village Roadshow Studios) v australském městě Gold Coast nacházející se na jihovýchodě státu Queensland. Natáčelo se 32 dní. (noelcoward73)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno