Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ač už je to kvalitativně originálu na hony vzdálené, pořád mám i tento díl docela rád (dobrý nápad - zasazený dějem do vojenského prostředí, zabíjí naprosto nevyužitý potenciál a slabá, velice slabá režie). Přesto mi slabost pro Chuckyho a notná dávka nostalgie prostě nedovolí dát míň... Zároveň tímto dílem uzavírám "svou"(oficiální) Child's Play "trilogii" (další pokračování opravdu důrazně nedoporučuji!!)... ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Další díl co jsem viděl poprvé z Novy a jak jsem psal u dvojky, další díl co u nás nevyšel na VHS. Jo tenhle díl taky nemá chybu, bavilo mě to hodně. Líbí se mi moc začátek, jak krásně navazuje na dvojku, zkrachovalá a opuštěná továrna a v ní zničenej Chucky, ovšem jeho krev se dostane do hmoty ze který se vyrobí nová panenka a Charles Lee Ray je opět na světě. Andy Barclay (Justin Whalin) nám vyrostl a jde na vojenskou školu, tam se k němu dostane Chucky aby mohl dál terorizovat jeho a další vojáky. Vraždy dobrý ale mohlo jich bejt klidně víc :) Tomáš Karger co namlouvá hlas Chuckyho je taky dobrej, poprvé jsem si myslel že to mluví Martin Dejdar, fakt že mi tak na poprvé zněl :D Jinak blbost aby bílej chtěl jít do těla černýho, no třeba chtěl mít větší péro :D Atmosféra dobrá, líbí se mi jak každej ten díl má jinou atmosféru a pořád je to skvělá série. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dej sa posunul o niekoľko rokov ďalej a presunul sa do vojenskej školy. Úvod je fasa: Chucky zavraždí "hračkára" s pomocou hračiek, bohužiaľ akonáhle sa príbeh presunie na vojenskú školu, všetko ide do sračiek. Herci sú otrasní, výprava strašná a klišé nevyzerá zábavne ako v dvojke, ale nudne a úboho. Chuckyho OPAŤ opravili, aby mohli OPAŤ dokázať, že on nevraždil, ale on OPAŤ zabil tých, čo to spravili a OPAŤ sa vybral za Andym. A koniec - ďalšie OPAŤ. Tri body z desiatich akurát za skvelého Chuckyho a jeho technické prevedenie a za úvodnú vražednú scénu. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrací za už povyrostlým Andym na vojenskou školu, kde si vyhlídne mladší krev a Andy jako jediný, který ví co Chuck dokáže, tomu chce zabránit. Trojka má překvapivě nízké hodnocení, i když jde opět o solidní pokračování, které nutí diváka koukat namísto toho, aby zíval nebo ještě hůř - usínal. Třeba mladší generace již tento kousek neocení, ale já, patřící k výrostkům klubající se na svět v začátcích devadesátých let, se ještě budu klanět a děkovat za dětství plné strachu a dívání se do černých koutů, zda tam náhodou jedna panenka s kuchyňským nožem nečíhá. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

V předchozích dílech měl Chucky konkrétní cíl a plán, jak ho dosáhnout. Tady se zdá, že prostě běhá po základně a straší lidi mnoha nadbytečnými a kroky, protože co by taky dělal jiného, že? Opět mě mrzí, že zajímavý námět není důsledněji propracovaný - ale to se na to asi dívám moc dnešní optikou, kdy každý horor potřebuje být chytrý. Chucky má prostě srandu, a tak to má asi být. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)
  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)

Reklama

Reklama