Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve fantastickém světě, kde se meč a magie prolínají s prvky dobrodružné sci-fi, stojí temné království Krull. Tam se mladý král vydává na nelehkou výpravu s cílem vypátrat svou unesenou nevěstu a zachránit zemi před vesmírnými vetřelci. Vydejte se na cestu do tajemných časů a na místa, která nepatří ani do minulosti, ani do přítomnosti. Podivuhodné mytické bytosti zde provádějí svá neuvěřitelná kouzla a všem vládne hrozný, všemocný Netvor. Je to planeta Krull, která ožívá v této nádherné dobrodružné podívané. Princ Colwyn se vydává na nebezpečnou výpravu, aby zachránil svou mladou nevěstu, kterou Netvor drží v zajetí. Ale zabijáci a vetřelci na něj pod velením ďábelského monstra začnou dorážet na každém kroku. Colwyn se musí nejprve dostat ke vzdálené jeskyni a najít legendární zbraň zvanou Glaive, která je klíčem k neobyčejné síle. Při svém pátrání se Colwyn stane svědkem událostí, které přesahují i ty nejdivočejší představy. Nakonec musí stanout tváří v tvář Netvorovi a s pomocí kouzelného Glaiveu zachránit svou planetu před úplným zničením. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Spíš planeta Cruel s female postavou pojmenovanou podle vztekliny. Prostě film plný symboliky! Bohužel flm nás skutečně krutě opticky tyranizuje oněch 117 min (včetně titulků). Směšné masky i souboje, směšné postavy a podivný děj. Týpkovi unesou nevěstu a místo nového inzerátu na seznamce na sebe nabaluje partu nesympatických postav. Když jsme u toho, ani král Colwyn není ztělesnění sympatického hrdiny. Týpek jménem Ergo Velkolepý aspiruje na jednu z postav, kterou byste odsoudili k doživotnímu žaláři s Jar Jar Binksem. Ani opěvovaná kompozice Hornera mi nesedla. zasloužila by se lepší držák. A přitom si stačilo jen vzít k srdci selskou radu našich babiček - když mám búro, nekoupím si zmrzlinu za dvacku. Když na to nemám, netočím film s triky. I tak se film scvrknul v podivnou road movie, kdy neustále hledáme něco nebo někoho, kdo by trochu neutralizoval váhové kategorie Colwyna a nestvůry. Nechci to zprofanované slovo použít, ale nemám lepší synonymum - núďo. ()

charge odpad!

všechny recenze uživatele

Typickej případ brakovýho sci-fi/fantasy snímku. Holá prázdnota a nudnost tohohle paskvilu mě přepadla už v samotným začátku a pokračovala až dokonce. Žádnej poutavej děj, ani výprava, nudní herci a scény o ničem, zkrátka nic co by mě zaujalo a opět jako naschvál je zde přemrštěná stopáž. Viděl jsem i další podprůměrný fantasy a taky nebyly z těch lepších, ovšem tohle byla příšernost. ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

6 let po Star Wars vychází film Krull s tak špatnými efekty, že by se za to styděli na na začátku století. Navíc ten příběh je hodně mimo, pořád se chodí z bodu A do bodu B s občasnou odbočkou. Chování postav nedává smysl, a vůbec většina postav je v tom filmu naprosto k ničemu. Například onen kouzelník neudělal za celý film vůbec nic, tím myslím vůbec nic. Pořád se tváří jak není užitečný ale jenom zaclání a všichni ho zachraňují, lezl mi na nervy celou dobu. Ta hvězdice je taky WTF největšího kalibru. Tohle prostě neberu a nechápu proč to má takové hodnocení. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Taková výpravnější pohádka se stupidním dějem typu "musíme jít tam, pak tam, pak tam a pak vyhrajeme". Už ani přesně nevím proč, ale přišlo mi to jako taková nepodařená kombinace české pohádky o Statečném kováři a starého Souboje titanů. Kena Marshalla jsem měl v seriálu Marco Polo celkem rád, ale tady mi moc nesedl. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Milášek... viděl jsem to dvakrát jako dítě, pak už ne, ale bylo to kouzelné. ---------------- Tak. Měl jsem z toho trochu obavy, koukat se na tenhle filmík po tolika letech. Nicméně musím přiznat, že to vůbec nebylo špatné. Možná je to z dnešního hlediska poněkud zdlouhavější a zvláště po trikové stránce s dnešními fantasy srovnávat nejde, ale i tak je to krásný film, který si současné hodnocení (75%, 4.6.2007) rozhodně zaslouží. A komu se nelíbí laserové zbraně Zabijáků a jejich elektronická brnění, ten ať si raději pokecá s Lukínem Skywalkerem a ten mu už ukáže, zač je toho lightsaber. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne sa plánovalo s pokračovaním, avšak po slabých tržbách v kinách producenti od tohto zámeru ustúpili. (beso74)
  • Pôvodne sa mal o špeciálne efekty a dizajn monštier postarať Christopher Tucker, nakoniec sa natáčania nezúčastnil a ako oficiálny dôvod boli uvedené umelecké nezhody. (beso74)

Reklama

Reklama