Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp se (podezřele) sladce usmívá, Charlize Theron hysterčí a režisér se snaží sám sebe přesvědčit, že z něj jednou bude druhý Alfred Hitchcock. Plíživě gradující hororová historka o latentní emzácké invazi zpočátku sice dost drhne, avšak nepříjemně houstnoucí atmosféra jistě spolehlivě rozechvěje nejeden kruhový svěrač a v samotném závěru by možná poklesla čelist i agentu Mulderovi (o Scullyové nemluvě). ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Krásnej odpad. Tady bylo špatně úplně všechno. Celé je to stejně nezáživné, jako samotnej název. A já si kladu otázku: proč tak jindy skvělí herci Theron/Depp... a v takové sračce! Příběh je tak unylej a nudnej, že by si z toho jeden posypal hovno zdobením!!! A ten konec byl trapnej asi jak Kotvaldův Mumuland. Přitom celou dobu by to klidně mohlo být jen v hlavě ženy, která podlehla babskejm drbům a teď celá pošahaná má buď těhotenských hormonů řádění nebo paranoidních stavů blouznění. K tomu fakt strašné herecké výkony, nejhorší ten když se Charlize Theron rozhoduje, jestli sníst pilule na potrat nebo ne. Nesmím zapomenout taky na českej dabing, kterej umíral spolu s filmem. Ale největší vina je to asi režiséra, kterej se velmi špatně rozhodl, že chce natočit takovej projímadlem podpořenej shit. ()

Reklama

InfernaL 

všechny recenze uživatele

Něco tomu chybí. Film si v první polovině buduje slušnou atmosféru, v divákovi vyvolává pocit napětí, člověk čeká na to, co přijde...a ono nepřijde nic. Vůbec nic. Jakoby ani sám scénárista nevěděl co si se slušně rozjetým příběhem počít - a tak jej zabil tím nejklišovitějším možným způsobem. Velká škoda. Kdyby napětí gradovalo a vyústilo v nějaký kulervoucí konec. je to špičkové sci-fi. Takto se budete při závěrečných titulcích cítit jaksi okradení. Naprosto právem. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Astronautova žena má poměrně originální děj,výbornou atmosféru,dva fantastické herce,temnou pointu a přesto všechno mě tento snímek nezaujal.Celé je to totiž bez většího spádu,bez toho správného koření.Já viděl průměrný temný sci-fi thriller,který ale asi právem nevynikl.Astronautova žena pro mě nemá prostě život.P.S.trochu to ve mě vyvolalo pocit,jakoby autoři trochu předělali Rosemary má děťátko. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Pána Deppa nemám rád, nezaujímajú ma jeho továrne na čokoládu, ani jeho pirátska loď s kostrami a podobne. Ale toto mu sadlo ako riť na šerbel ... ak by sa držal takýchto filmov tak by som si ho možno aj obľúbil ... film so videl pred pár rokmi, dnes by ma možno tak nezaujal ale jedno viem v tom veku ma to dosť bavilo ... čiže bravo ! ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama