Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím, moc vtipný mi to nepřišlo. A originální už vůbec ne: vždyť kolik filmů o americkém fotbalu jsem už viděla? Tenhle film navíc kromě Keanu Reevese a Gena Hackmana nenabízí nic, čím by byl nějak zapamatovatelný. Od začátku víte, o co tam jde, kdo je dobrý a kdo zlý, jak to celé skončí. A i když miluju americký fotbal... tak musím říct, že ještě ani jeden zápas nevypadal tak "stylově" a "promakaně" jako ten poslední v Náhradnících. A to ani ve finále Super Bowlu. Což ve filmu sice působí hezky, ale u mě to sráží hodnocení o něco dolu a staví to Náhradníky do řady dalších filmů o footballu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Vždyť vypadám, jako bych vyhonil slona !!" ;) Ačkoli honit bycha většinou nemá příliš smyslu, Náhradníci platí za komedii dosti smysluplnou, která vypráví o druhých šancích, které život sice často příliš nedává, o to je však třeba se spíš zbavit strachu a vytahat je pořádně za pačesy.. Opravdu výtečný biják pana sinusoida Deutche - Ne, tohle vážně není žádná disneyovská žánrovka !! - který potvrzuje, že sport by měl být především o srdci.. Ostatně jako vlastně všecko.. To ví i geniální Olie Stone a jeho Vítězní poražení.. Velmi vhodné se mi jeví převážně obsazení, ačkoli to tak na první pohled nevypadá, Jon Favreau platí za srdcaře mezi režiséry navzdory své další bizarní roli a minimalista Keanu Reeves je zkrátka fenomén.. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zpovykané hvězdy amerického fotbalu stávkují za vyšší platy a tak se vysloužilý trenér bude muset obejít bez nich. Sestaví nové mužstvo z náhradníků a pokusí se spolu s nimi o nemožné.. Hezky napsané, vtipné, milé, pěkně natočené + sympatický herecký ansámbl s okouzlující roztleskávačkou.. Za mě plná palba, za Genův závěrečný odzbrojující úsměv a za to, že mi připomněl, co je důležité, no a taky za ten taneček za mřížema.. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tento film si zaslouží přívlastek příjemný společník. Excelentní Gene, maxisexy Keanu, krásná Brooke a parta různých (po)řízků všech odrůd a velikostí, co společně jdou za jedním cílem. Vydolovat ze sebe vše, vyhrát životní zápas, získat druhou a další šanci. Perfektní režie, dobře vybraná hudba, výborná kamera a téma sportu čistě o sportu, jenž nikdy neomrzí. V tom řada vtipných, silných a chytlavých scén, kdy jednou stříká pot až skrz kameru, testosteron je cítit až ve Slezsku a jindy stupňující jiskření leze zásuvkou v mém obýváku, shrnuto opět je můj prožitek silný a opravdový, jak to mám ráda a jak si představuji čistou zábavu. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Odlehčená sportovní komedie, která skvěle funguje a nabízí dobrou pohodu, navíc se tu najde i trocha té romantiky mezi Reevesem a Brooke Langton. Gene Hackman je fajn kouč, což nám ukázal např už v basketu. Takové sportovní filmy mám rád a nemohu je ohodnotit jinak než nadprůměrně. Ještě k tomu je to americký fotbal a já miluju zfilmování tohoto sportu. PS: Z těch hráčů mě nejvíc pobavil ten bláznivý policista, s kterým se ve sportu trochu ztotožňuji :D ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)

Reklama

Reklama