Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Shit 

všechny recenze uživatele

Je to plný klišé a po celou dobu to jede jak podle notiček, ale na to já, s dovolením, z vysoka seru, když mě to dokáže tak neskutečně bavit jako Replacements. První půle je spíš komedie - zábavný sestavování mužstva náhradníků a spousta povedenejch fórů, v druhý je zase spousta skvělých zápasů a i přes fakt, že asi málokdo bude váhat nad tim, jak to dopadne, tak to rozhodně je i hodně napínavý a řek bych dokonce až strhující. Skvělý ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Americkému futbalu vôbec nerozumiem, je pre mňa španielskou dedinou a to aj napriek tomu, že s touto tématikou mám už niečo napozerané. Naviac ako správneho Európana ma to ani nebaví, priznávam. Ani dejová linka tu nie je extra pútavá, osudy všetkých zúčastnených ma výraznejšie nezaujali, no nemôžem ani tvrdiť, že by som sa nudil. Vlastne to bol celkom príjemne strávený filmový čas. Z veľkej časti to má na svedomí úžasná atmosféra a slušné herecké výkony. Športové scénky zo zápasu boli tiež celkom napínavé a divácky atraktívne. Na slabší nadpriemer to preto stačí. 70/100 ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D 15 let jsem tomu odolávala :) A to šlo opravdu velice těžce, když v době vydání filmu jsem měla kolem sebe svoji potrhlou kámošku, která Reevese milovala nadevše :D :D Je to slušná zábava s plno vtipnýma scénkama :) Bavila jsem se od začátku, ale nelze čekat nic extra překvapujícího...Je to právě až moc snadno prokouknutelné, což mi trochu vadí, jelikož pár překvápek by tomu neškodilo....Ohromně jsem se těšila hlavně na Favreau a Ifanse, kteří mě nezklamali a užívala jsem si je naplno :) Vynikající různorodost postav, kdy ani spolu nedokázali vydržet u jídla :D Taneček ve vězení, červená barva a zvracení vajec :) To jsou nejlepší scény, které si pamatuji :) Je to svižné, snaží se to o nějaký doják, ale není to extrasuperúžasně americké, ale tak přeci jen - jde o americký fotbal - to je samoosobě propagující ameriku až až :) Ráda si to pustím za pár let znovu :) ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Odlehčená sportovní komedie, která skvěle funguje a nabízí dobrou pohodu, navíc se tu najde i trocha té romantiky mezi Reevesem a Brooke Langton. Gene Hackman je fajn kouč, což nám ukázal např už v basketu. Takové sportovní filmy mám rád a nemohu je ohodnotit jinak než nadprůměrně. Ještě k tomu je to americký fotbal a já miluju zfilmování tohoto sportu. PS: Z těch hráčů mě nejvíc pobavil ten bláznivý policista, s kterým se ve sportu trochu ztotožňuji :D ()

Ompus 

všechny recenze uživatele

Představování postav na začátku filmu je úplně stejné jako v Aramgeddonu. Nedopadalo to absolutním happy-endem, přestože váleli jako profíci. Celou dobu o nich říkají, že to jsou třetiligoví amatérští hráči, vypadají však (při tom představování), jako by si je trenér den před tím vyhlídl na ulici. Jinak celkem slušný. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)
  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)

Reklama

Reklama