Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Slušná sportovní komedie s několika špičkovými scénkami, alespoň co do pobavení diváka. Sice jim většinou vévodí Brooke Langtonová a její svěřenkyně, ale takový už je život;) Originalitu nečekejte, přesto tu alespoň nějaký závan svěžesti je. Ultrasympoš a polyglot Gene Hackman a jeho partička skutečných "individualit" si ode mě vyslouží 70%. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj som už myslel, že filmy podobného žánru, s podobnou tematikou a pointou sú dávno staro obohrané, no tentp film ukázal, že to tak nie je. Veľmi vtipné, milé, svižné, nenáročné, dokonalé na zlepšenie nálady, športové zábery navyše zručne natočené, čo prispieva k zážitku a pôžitku. 80%. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Americkému futbalu vôbec nerozumiem, je pre mňa španielskou dedinou a to aj napriek tomu, že s touto tématikou mám už niečo napozerané. Naviac ako správneho Európana ma to ani nebaví, priznávam. Ani dejová linka tu nie je extra pútavá, osudy všetkých zúčastnených ma výraznejšie nezaujali, no nemôžem ani tvrdiť, že by som sa nudil. Vlastne to bol celkom príjemne strávený filmový čas. Z veľkej časti to má na svedomí úžasná atmosféra a slušné herecké výkony. Športové scénky zo zápasu boli tiež celkom napínavé a divácky atraktívne. Na slabší nadpriemer to preto stačí. 70/100 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D 15 let jsem tomu odolávala :) A to šlo opravdu velice těžce, když v době vydání filmu jsem měla kolem sebe svoji potrhlou kámošku, která Reevese milovala nadevše :D :D Je to slušná zábava s plno vtipnýma scénkama :) Bavila jsem se od začátku, ale nelze čekat nic extra překvapujícího...Je to právě až moc snadno prokouknutelné, což mi trochu vadí, jelikož pár překvápek by tomu neškodilo....Ohromně jsem se těšila hlavně na Favreau a Ifanse, kteří mě nezklamali a užívala jsem si je naplno :) Vynikající různorodost postav, kdy ani spolu nedokázali vydržet u jídla :D Taneček ve vězení, červená barva a zvracení vajec :) To jsou nejlepší scény, které si pamatuji :) Je to svižné, snaží se to o nějaký doják, ale není to extrasuperúžasně americké, ale tak přeci jen - jde o americký fotbal - to je samoosobě propagující ameriku až až :) Ráda si to pustím za pár let znovu :) ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

"Jsem hrana!" ..Výborná komedie o americkém fotbalu. U ničeho ze sportovního prostředí se tak nezasměji, jako u téhle slátaniny. Parádní nápad s náhradníky, kteří mají zastoupit profesionály. A že to jsou náhradníci jak se patří. Vydařený snímek se skvělými herci, hudbou a hlavně promyšleným příběhem, který vás dostane na lopatky. Možná nemá na 5*, ale já mu přidám už jen proto, že se na něj dá podívat dvakrát po sobě a vadit vám to nebude. 90% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Když Jimmy McGinty (Gene Hackman) napíše na tabuli slovo Fear, tak se v další záběru změní písmeno E. (moznazitra)
  • Fotbalové scény se natáčely na stadiónu týmu Baltimore Ravens během poločasů zápasů před hlavní sezónou. (Matty)

Reklama

Reklama