Reklama

Reklama

Agenti FBI se neúspěšně snaží chytit sériového vraha, který popravuje nemocné lidi. Pachatel nezanechává žádné stopy, a tak chtějí k případu povolat psychologa s výjimečnými schopnostmi. Ten se ale ještě nevzpamatoval z rodinné tragédie a nechce se do pátrání zapojovat... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (216)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dobrý, nie však mimoriadnou kvalitou disponujúci mysteriózny thriller, v ktorom prvé husle nehrá nik iný, ako Anthony. Keď si odmyslím pár neuveriteľných náhod, ktoré si mnohí z divákov, vrátane tvorcov samotného snímku bez problémov obhája (veď bol predsa "médium"), tak ide o solídny nápad zobrazujúci súboj dvoch mimoriadne nadaných ľudí. Mrzí ma, že sa nevyužil potenciál filmu, ktorý postráda veškerú záhadnosť okolo vrážd, pričom sa sústredí len na samotný príbeh, lebo na druhej strane musím uznať, že nápad okolo milosrdného vraha je po dlhej dobe veľmi lákavým prvkom, ktorý priláka množstvo "čumilov", prepadávajúcich slepému nadšeniu. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

překvapivě víc než slušná detektivka s velkou dávkou mysteriózna...trochu mi to připomnělo Red Lights,které byly v mých očích dost podobné i se všemi svými nedokonalostmi.Hodně se lká nad tím,že když dva vědí co se stane,tak tomu mohou krásně předejít,ale tady i když to oba věděli,evidentně na tom nic změnit nechtěli.Duo Hopkins,Farrell strčí všechny ostatní do kapsy...70% ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Solace nadchne hereckým obsazením, docela dost hutnou mystickou atmosférou a skvělým výkonem Colina Farrella a Anthonyho Hopkinse. Na druhou stranu mně přijde, že tvůrci nevyužili potenciál na sto procent. Film se pomalu rozjížděl, což mu v tomto případě dost uškodilo. Poslední půlhodinka měla konečně ten správný drajv. Mystická atmosféra byla opravdu dost dobrá, přes hodinu jsem se tak těšil na nástup záporáka Farrella. Hopkins ve svém věku zaválel a ukázal, že na to ještě má. Líbila se mi i hudba, která filmu přidala i nějaké ty grády navíc. Závěr byl docela logicky uzavřen, což je velké plus. Scénář mohl být lepší, neboť film obsahuje pár hluchých míst, kde se nic moc neděje a divák se trochu nudí. Kdyby se to vyvážilo, mohla z toho být pecka roku. Takto to je pouze nadprůměrná detektivka, z které si budu pamatovat zejména výkony dvou hlavních hereckých es. Přikláním se k silnějším třem hvězdám. Za mě dávám 70 % ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad, v pohode herci, ktori ale nemajú moc čo hrať, ale hlavne úplne nezvládnutá réžia. Polovica filmu je balast a žvásty donikam a zbytok v rozmedzí "oukej" až "super". Hlavne zas a znova platí, že z toho materiálu by prvoligový rejža (Fincher, Villenuve, atd.) dokázal ukovať veľkú pecku. Škoda. 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedenej mysteriózní psychologickej krimi thriller, kterýmu vévodí herecký výkony(Anthony Hopkinse, Jeffrey Dean Morgana a Colina Farrella),dobrá kamera a poutavej příběh plnej napětí. Na to jak jsem to dlouho odkládal a moc se mi do toho nechtělo tak se z toho nakonec vyklubalo nečekaný ale o to víc příjemný překvapení. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (7)

  • V deváté minutě filmu položí agentka Cowlesová (Abbie Cornish) u doktora Clancyho (Anthony Hopkins) na stůl složky k případu, aby si je prostudoval a odchází z místnosti. V dalším záběru na Clancyho, který se ani nepohnul, je v pozadí vidět stůl bez složek. (raininface)
  • V 54. min policajný pes šteká na dvere, ktoré označil, no v nasledujúcom zábere z iného uhla zmizol z celej chodby. (Jadro)

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama