Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. Deck The Halls/Main Title ,2. Morning ,3. Seances And Swordfights ,4. Playmates - The Kipper Kids ,5. Family Plotz ,6. The Mooche ,7. Evening ,8. A Party...For Me? ,9. Mamushka - Raul Julia/Christopher Lloyd ,10. Thing Gets Work ,11. Fester Exposed ,12. Teh Rescue ,13. Finale ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Addamsovic rodina ukazuje tu lepší stránku amerického studiového systému - schopnost shromáždit a uplatnit dostatečně velký rozpočet, aby vznikl alternativní pohádkový svět plný bizarních rekvizit, fantastických kulis a divácky vděčných vychytávek. Zároveň schopnost oslovit význačné herecké osobnosti a natočit film bez kompromisů - tím mám na mysli kompromisů, které by vyplývaly z omezeného technického zázemí. Ten film narozdíl od spousty jiných výrazně nezestárl, i když je na něm znát, že producent mířil na rodinné publikum, takže zkrátka a dobře není tak provokativní, tak jízlivý a černohumorný, jak by mohl být, kdyby nebral ohled na dětské publikum. Ale to je pochopitelně můj problém, že už nejsem dítě ani teenager. Čisté 4* to z mého pohledu určitě nejsou a nějaká bomba se určitě nekoná, přesto tentokrát zaokrouhlím směrem nahoru, protože dětské oči by to určitě viděly jinak. Celkový dojem: 70 %. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Ale matku jsem měl rád. Byla to nehoda. Tohle je prostě dokonalá morbidní komedie, u které jsem se smál, až jsem se za vyhřezlá střeva popadal. Škoda, že na žádné besídce nejspíš neuvidím nic podobného Shakespearovi v podání addamsnovic dětí. Dobrou noc Festere. Odpočívej v pokoji. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Kožené řemeny, rozpálené pohrabáče..." "Později, drahý." Tohle patří k té spoustě věcí, které jsem ve své době nechal minout kolem. Viděl jsem jen pár dílů seriálu v telce, na tohle jsem do kina nešel. Takže další setkání až po desítkách let. Možná bych si to tehdy ani tak neužil. Anjelica Huston je naprosto kouzelně rozkošná, nikdy jsem ji nějak nemusel, ale snad se narodila jen pro tuhle postavu. Ta jména - slečna Bradbury, paní Craven. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +jednoznačně černý humor, stylizace postav -zápletka, děj/// Nikdy jsem to neviděl. Nebo alespoň ne celé, vždy jen po útržcích. Z nich jsem si pamatoval výtečné 2 malé sourozence (kdo tehdá tušil, kde jednou bude Christina Ricci). A jejich neustále špičkování a naschvály. U nich jsem se bavil i dnes. U ostatních postav už méně a u filmu samotného jsem se moc nebavil. Kdybych to viděl tehdá, asi na to vzpomínam. V současné době mě však film tolik neoslovil. Čekal jsem víc./// Celkem 54%/// ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Ve filmu lze zahlédnout režiséra Barryho Sonnenfelda, a to ve scéně, kde si Gomez (Raul Julia) hraje s vláčky. Ve vlaku sedí Sonnenfeld a v okně je vidět Gomezova velká smějící se tvář, kolem níž vlak projíždí. (Alfréda)
  • Na školním představení učitelka Susan Firkins (Lela Ivey) ukazuje Morticii (Anjelica Huston) nástěnku, na níž děti umístily hrdiny a lidi, které milují. Vedle prezidenta George Bushe a jeho ženy Barbary si jedna žačka vybrala Jane Pauley. Jedná se o televizní moderátorku a spisovatelku, která v roce 2004 veřejně přiznala, že trpí bipolární poruchou. (Robbi)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama