Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Změna scénáristy určitě nebyla změnou k lepšímu, děj třetího dílu série se mi zdál tak nějak roztříštěný a kostrbatý. Zatímco všelijaké dějové zvraty jedničky a dvojky mě bavily, tady už jsem z nich byl chvílemi trochu zpitomělý. Nemělo to zkrátka už takovou šťávu, takový tah na branku. I když to není vůbec špatný film, kvality svých dvou předchůdců zdaleka nedosahuje. Nicméně je v něm dost podařených momentů i žertů (vlastně je to spíš komedie, než horror), pár dobrých narážek, jedna princezna, a já si dlouho říkal, že mu dám za čtyři. Ale pak mi došlo, že ke konci už jsem se malinko nudil a že ta čtvrtá hvězda by se pouze nesla na vlně mé velké obliby předchozích dvou dílů. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Scream 3 je najhorsi diel kultovej serie od Wesa Cravena. Zaporaci bez akejkolvek charizmy a dejova linia bola predvidatelna, pocas prvych 20 - 25 minut som vedel, kto je vrah. Atmosfera sa nekonala, scenar bol zosmolichany asi za 3 minuty, ked si scenarista potreboval odskocit na malu potrebu. Ani ten jeden vybuch to nezachranil od 30 % ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně krutě nepovedenej žert. Po ještě přijatelný dvojce tu bohužel přichází pohřeb série. Jako ono už od začátku mi to přišlo takový uhozený a těžce vyvařený z předchozích dílů, ale řekněme, že na ty 2* to pořád tak nějak bylo, ale ten konec... Ten konec mě zničil. vymyslet něco tak debilního a v podstatě předchozí dva díly totálně postavit na hlavu, tak to už chce pořádnej mustr. Nevím co tím wtf koncem Craven myslel. Možná to byl zoufalý pokus o co největší originalitu aby ten film nevypadal úplně jako kopírka jedničky a dvojky, ale každopádně se to krutě nepovedlo. Už ve dvojce to z tou občasnou přehnanou rádoby originalitou nebylo úplně košer, ale ještě to ukočírovali. Ovšem tohle se vymklo a jménu Vřískot dělá tenhle díl tak akorát ostudu.20% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ne, tak ani Vřískot 3 nezvýšil kvalitu této horové trilogie, která je lehce průměrná. Tentokrát se nedočkáme ničeho nového. Je to spíš, jakoby se zkloubili dva přechozí díly a vytvořili jeden trapný celek. To poskakování od jednoho ke druhému podezřelému mně opravdu silně nebavilo. Jako by si tvůrci této slataniny řekli: Byl jeden podezřelý. Šup a jdeme se za ním podívat. Udělali jsme chybu, ten vraždy nespáchl. Teď tam dáme nějakou tu vraždu, která bude spravně thrillerová (ne, nebyla ani jedna nijak napínavá a strašidelná). Potom přejdeme k dalšímu podezřelému a tak dále a tak dále, až se nakonec dostaneme k tomu právému vrahovi. Nuda nehorázná!!! Ale docela dobré bylo, že jsem vážně nevěděl, kdo je vrah a s netrpělivostí jsem vyčkával, kdo to zase bude a kdo mně bude šokovat. Courteney Coxová už není tak sexy jako byla v přechozích dílech. Nejspíš ty vlasy. A potěší určitě menší role Lance Henriksena. Jinak kde nic, tu nic! Jediné snad pozitivní bylo prostředí Hollywoodu. Jediné co by zbývá po příšerné trojce je, doufat, že žádné další pokračování nevznikne, protože to bych asi už nerozdýchal. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1063. hodnocený film: Další variace na příběh o vraždícím monstru, které je zahaleno pod rouškou hororové masky. Neve Campbell mi zůstane asi navždy spojena s rolí Sidney Prescottové, podobně tak zi zapamatuji i jiné role, například roli hloupého a mě nepříjemného policisty. Rozhodně tento díl série s ničím převratným nepřišel, a proto uděluji průměrné hodnocení 3*. Opravdu tak mohu doporučit jen těm, kteří by se necítili dobře, kdyby neviděli další díl ze série. 3* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Oproti 180 litrům v jedničce a 110 litrům ve dvojce se během tohoto filmu spotřebovalo jen 40 litrů umělé krve. (ČSFD)
  • Menšiu rolu Biancy Burnett si zahrala Carrie Fisher, ktorá hovorí, že nestvárnila postavu princeznej vo Hviezdnych vojnách. (Shakers)

Reklama

Reklama