Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Recenze (501)

Dejf4 

všechny recenze uživatele

První díl mě okouzlil, druhé pokračování je stále silné a obsahuje co správně fungující "animák" má mít. Těch nápadů, vtipů, narážek, takhle má vypadat sequel! Ale emocí zde máme o něco méně a proto i hodnocení je nižší. Každopádně Pixar znovu boduje! 8/10 ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Posun vo všetkých oblastiach v porovnaní s obyčajnou jednotkou. Príbeh je zaujímavejší a trochu viac zamotanejší, pridáva sa k tomu viac akcie. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toy Story je proste značka a záruka kvalitnej animovanej tvorby spojenej s inteligentnou a pop-kultúrnymi odkazmi nabitou zábavou, ktorá nenudí ani po viacerých projekciách. Druhé pokračovanie je podľa mňa o niečo lepšie ako jednotka, a to po všetkých stránkach. Dejovo je to určite premakanejšie a aj animácie sa vylepšili. Toto sa musí páčiť každému dieťaťu a takisto aj dospeláci pritom určite vypnú. Pixar si týmto rozbehol slušné zárobky. 85 % ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Z mordy fórů v čele s narážkama na Godzillu a Stárvórsy si cením hlavně těch průkopnických. To jsou Geriho cameo, podle mě první v historii animáků, a nepovedené záběry posouvající při opakovaných sledováních vztah pana Brambůrky na úplně jinej level. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější díl má skvělé nápady, akci, nové postavy, dva záporáky, plno odkazů na jiné filmy, u nichž se dospělý nasměje a dítě pobaví, i když nezná souvislost. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

uzasna rozpravocka pre vsetky vekove skupiny. Nadhera, porovnatelne s prvym dielom. P.S.: vsimli ste si, ze v kazdom uspesnejsom animaku sa najde postavicka s mierne podlomenymi nervami??? Tyranosaurus :-DD nema chyby ()

DansteR 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je dvojka srovnatelná s jedničkou, děj je možná ještě propracovanější, triky jsou o pár let modernější a Woody a Buzz jsou pořád stejní drsňáci. 80% ()

gezper 

všechny recenze uživatele

Překonalo to o trochu jedničku, což je klasický a vždy dost obtížný úkol. Super jízda, narážky na jiná filmová díla mě potěšila - především Star Wars, ale i mnohé další - čímž z toho dělají krom zábavy pro děti překvapivě i dospěláckou záležitost. Bonusy a "nepovedéné" scény u titulků bylo skvělé zakončení, u mě jedno z nejzábavnějších sledování titulků co jsem kdy viděl. [90%] ()

bmx6 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší než jednička,ale na trojku to nemá :-).Toy story (celá trilogie) je mým nejoblíbenějším animákem,protože mi strašně připomíná dětství.Je to zkrátka nádhera sledavat úžasnýho Woodyho a Buzze.Dokonce jsem si všiml,že některé hračky z filmu jsem taky míval.Krása,krása,krása........... ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků těžící ze svižného příběhu a spousty originálních a hezkých postaviček. K lepšímu hodnocení tomu ale chybí více vtipu, přece jen těch hlášek tam není tolik a přitom by tam na ně bylo prostoru dost. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem po jedničce Toy Story byla vůči pokračování skeptická a moc se mi do koukání nechtělo. Ale vůbec nelituju a dokonce se těším na trojku. Dvojka mi přišla mnohem vyzrálejší, taková dospělejší. Bylo tu i spoustu odkazů na jiné filmy a určitě jsem nepochytila všechny. Přátelství Buzze a Andyho tady už bylo silnější a pevné. Hračky tady prožívaly niterný problém a přemýšlely, co se s nimi stane, až jejich dětští majitelé vyrostou. Nakonec byl konec moc pěkný, laskavý a darebáci byli potrestáni. Animace se mi líbila, přišla mi propracovanější než v jedničce a hlavně je tu spoustu nápadů, jak využít vlastnosti hraček. Oblíbila jsem si manžele Brambůrkovi, srandovní byli mimozemšťánci v autě, originální překonávání silnice nemělo chybu a co mě uzemnilo byly neskutečné dotáčky. U těch jsem se dusila smíchy, takže doporučuji nevypínat hned na začátku konečných titulků :) ()

Foogas 

všechny recenze uživatele

Větší a bombastičtější neznamená nutně lepší. Jednička působila ucelenějším dojmem, tohle je místy skvělé, ale místy taktéž nudné. Nechybí pitvoření a velká porce infantilního humoru. Shrnutí? Horší než jednička, ale pořád dobrý. Jednička 90%, dvojka 60%, trojka 100%. ()

Reklama

Reklama