Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Okara 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem si všimnul, že tento film běží v televizi, ale zdejší hodnocení a názory mne značně odrazovaly. Dnes jsem již ale neodolal a naivně doufal v další podhodnocený snímek. No, většina má stejně vždycky pravdu. Cry Wolf se tváří zvenku děsně důležitě a hraje si na ohromující, vypointovaný horor. Scén, kdy si ale naprosto protiřečí a člověk se najednou dívá na teen komedii nebo déčkovej thriller, je až moc. Toto špatné zpracování ještě umocňují herecké výkony na prst do krku. Jediné, za co přihodím hvězdičku, je ta nadstavbová pointa, která ale nevyrazí dech. Takže s tímto hodnocením o sobě můžu prohlásit, že jsem ještě dost tolerantní. Nejlepší soundtrack z filmu 40% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Pohodový teenage horor o partii spolužiakov, ktorí si vymyslia fiktívneho vraha a bavia sa tým, že ľudí presviedčajú o jeho existencii a robia si z nich žarty. Nebol by to ale správny horor, keby sa to nejako nezvrtlo, a tak sa objavuje skutočný vrah, ktorý lační po krvi... Uchádzajúci film, založený na známom príbehu o pastierovi ovcí, ktorý si dva razy vystrelí z dedinčanov, že na ovce zaútočil vlk, lenže keď príde skutočný, už mu nikto neverí... Prekvapivo ma to celkom bavilo, keď dôjde na vyvražďovačku, je rýchla a účinná - akurát samotné vraždy príliš dobre nevidíme. To je zámerom kvôli "geniálnej" pointe, ktorá netuším, či je natoľko rafinovaná, alebo zo mňa robí debila, ale úplne som ju nežral. Inak O.K. 60% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdyby se studentíci striktně drželi slavného Leninova motta: „Učit se, učit se, učit se!“, hned by je přešly roupy k osnování různých balamutících her, při kterých se navzájem opijí pekařským výrobkem, tahají na vařené těstovině, či věší bulíky na orgán čichu.. Cry Wolf je jen upocený thriller nulového napětí, plochých postav a tři čtvrtin stopáže zahalených ve tmě a tak není divu, že vám nakonec jeho vyvrcholení bude pro svou překombinovanost volné jak Laurelovi Hardyho kalhoty.. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si měli pouštět sebevrazi, je totiž vysoce pravděpodobné, že se unudí k smrti. Tam se vůbec nic neděje a když už, tak je to podáno chladně a prázdně, bez jakékoliv špetky atmosféry. Ať už jdou s těmi jejich rádobypřekvapivými ( a přeplácanými) pointami do háje. Opět jeden z těch filmů, který trpí syndromem "napínání diváka na úkor nelogiky"(stejným syndromem trpí např. Vesnice, nebo Blade Trinity), to je - postavy se chovají a konají s vědomím, že je právě sleduje DIVÁK, namísto chování se k dané dějové situaci. Zde to v praxi znamená to, že jedna z postav, o které se na konci dozvíme, že je vrah, je během filmu v jednu chvíli sama a BOJÍ SE VRAHA. P.S: Je opravdu drzé nazývat tento film hororem nebo thrillerem. Možná tak krimidrama, ale horor? ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Netradiční hororová podívaná s trochu předvídatelnou pointou (konec) a překvapujícím závěrem (superkonec). A ačkoli to vlastně po celou dobu není nic extra, tak právě ve světle výše zmíněných skutečností je ten film zajímavou podívanou a zaslouží si minimálně takové hodncení, jaké dávám. 60% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)
  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama