Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 3

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (344)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně bizarní mix Penthouse videa, konzolové mlátičky a sedmdesátkové řežby, který ukáže negrovu holou prdel a nabídne BILLA z diskontu. Tenhle kus má snad víc movie connections než Pulp Fiction a věřte tomu, že je to jeden z těch filmů, kvůli kterým vaši prarodiče volí komunisty. Za dvacet let z toho bude poklad pro fajnšmekry. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nehorázně střelená a zároveň zábavná záležitosti. Krásné holky se s chlapy i mezi sebou tlučou hlava nehlava, děj k tomu prakticky nepotřebují, do toho ještě trousí vtipy... Akční scény (které tvoří 90% filmu) jsou velice nápadité a originální, divákům jsou servírovány v krásném balení (moje nejoblíbenější je asi potyčka v bambusovém hájku), film odsýpá až do konce, který přijde po necelé hodině a půl, což je tak akorát. Kdyby byl DOA o pár minut delší, už by byl natahovaný. V rámci "béček" rozhodně nadprůměr. ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech nadsazenější než Mortal Kombat (ačkoliv stylem ujetosti se spíš podobá Spy kids). Logika si dává pauzu a je tak více prostoru na fetiš polonahých těl, plavek, volejbalu a videoherně přestřelené wuxia souboje, jejichž choreografie je přinejmenším pochybná. Nehorázná kokotina - videohra povýšila na filmový žánr. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Další z pokusů o věrnou adaptaci počítačové mlátičky, který naznačuje, že tenhle specifický subžánr je prokletý. Ani hongkongské torpédo Corey Yuen si nedokázalo poradit s tak vražedným zadáním. Nulový příběh, spousta pěkných holek a extrémně kýčovité kulisy. S hongkongsky zvrlým smyslem pro humor by z toho možná něco bylo, ale hollywoodský scénář a (ne)schopnosti západních hereček podrazily obratnému režisérovi nohy už v prvních minutách. Pokud máte úchylku na plavky a letos jste si zapomněli vyzvednout kalendář od Sports Illustrated, můžete vzít DOA jako solidní náhražku, víc od toho filmu ale vážně nečekejte. Hrozně byste si namlátili. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Než začnete tohle dílko kritizovat, zkuste mrknout alespoň na pár videí z této hry. Do "Mortal Kombatu" tomu opravdu něco chybí, ale tohle je trochu o něčem jiném a charakter a hlavně podstatu té hry se podle mě docela vystihnout podařilo ;) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)

Reklama

Reklama