Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (344)

HAL 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhloupějších scénářů na světě a kulisy které jsou snad stejně kýčovitě pastelové a papundeklové, jako v klasické pohádce Hrátky s čertem. Ale who gives a shit, když se tu v relativně snesitelném střihu a choreografii (= tak akorát na to, aby se daly sledovat jejich křivky) mlátí Devon Aoki a Sarah Carter v bikinách, že. Mortal Kombat je o řád lepší, toto je jen primitivní sexistický fetiš. Ps. sexistické fetiše jsou super. 6/10 ()

imf 

všechny recenze uživatele

Další z pokusů o věrnou adaptaci počítačové mlátičky, který naznačuje, že tenhle specifický subžánr je prokletý. Ani hongkongské torpédo Corey Yuen si nedokázalo poradit s tak vražedným zadáním. Nulový příběh, spousta pěkných holek a extrémně kýčovité kulisy. S hongkongsky zvrlým smyslem pro humor by z toho možná něco bylo, ale hollywoodský scénář a (ne)schopnosti západních hereček podrazily obratnému režisérovi nohy už v prvních minutách. Pokud máte úchylku na plavky a letos jste si zapomněli vyzvednout kalendář od Sports Illustrated, můžete vzít DOA jako solidní náhražku, víc od toho filmu ale vážně nečekejte. Hrozně byste si namlátili. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

BIKINI KOMBAT!!! ´Pobřežní hlídka´ se potkala s ´The Shaw Brothers´ a výsledkem je stoprocentně bezmozková záležitost, která redefinuje pojem "sračka" a stává se žhavým adeptem na zařazení do www.badmovies.org . Příliš hustá frekvence mlátiček bohužel dělá z DOA s přibývajícím časem poměrně jednotvárnou záležitost. To nevlastního bratříčka - vizuálně mnohem promakanější MORTAL KOMBAT Paula W.S.Andersona (DOA spoluprodukoval) - jsem si užil nesrovnatelně více, ačkoliv byl vlastně o tom samém. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Velkým plusem této nenáročné bojovky je pěkné ženské osazenstvo ve složení: Jaime Pressly (Tina Armstrong), Devon Aoki (Kasumi), Holly Valance (Christie Allen), Sarah Carter (Helena Douglas) a Natassia Malthe (Ayane). Za klaďase kopu Kane Kosugi (Ryu Hayabusa) a Collin Chou (Hayate) neboli Seraph z Matrixu. Eric Roberts (Donovan) se do hlavní záporné role superbojovníka, upgradovaného pomocí brýlí, vůbec nehodil. Svalovce tu zastupují Silvio Simac (Leon), wrestler Kevin Nash (Bass Armstrong) a strongman Derek Boyer (Bayman). Robin Shou má pouze symbolickou roličku vůdce pirátů. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

DOA je film přiblblý, sexistický, choreograficky pochybný a s korunou v podobě okatě počítačových triků. Přesto mě filmová předělávka konzolové mlátičky od Tecma bavila úplně stejně jako Andersonův Mortal Kombat. Už herní předloha klade silný důraz na spoře oděné bojovnice, což se filmové adaptaci povedlo přenést na obrázovku vskutku parádně. K šípku s hereckými výkony, když dámy efektně kroutí zadky, vystřelují ztepilé nožky a jinak všemožně ukazují dokonalá těla! A nevadí, že před filmem absolvovaly na tatami maximálně rychlokurs a tělesné schránky evidentně trápily především v posilovně. Radost na ně pohledět! Asijský patriotismus šel u mě na hodinu do háje a místo princezny jsem hltal výstupy tria šmrncovních blondýn, především mé favoritky Heleny. Sodoma Gomora!?? Ale houby, to je DOA! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)
  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)

Reklama

Reklama