Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Britalntní a neuvěřitelně zábavný film od první do poslední vteřiny. Absolutně bezchybně načrtnutý videoherní svět, dokonalé charaktery, výborné prostředí a maximálně využitá příběhové linie. A to vše je ještě jako bonus zabaleno v neskutečně sexy hávu. Kdyby mi podobným způsobem zadaptovali Tekkena, vůbec bych se nezlobil. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ve filmovém světě jsou dva druhy sraček. Ambiciózní sračky, a ty ostatní jako Charlieho andílci či DOA, které si na nic nehrají, a proto jsem při jejich hodnocení mnohem vlídnější, protože jestli něco opravdu nesnáším, pak je to neupřímnost. Speciální kategorii pak tvoří ještě filmy Uweho Bolla. O co jde v DOA? O kuřátka Tiny, kůzlátka Christie, štěňátka Kasumi, a nesmíme zapomínat dvojčátka slečny Heleny. Je jasné, že propojit tuhle hříšnou zoo, těchhle osm divů světa nějakým duchaplným příběhem by byla fuška, a tak oceňuju, že se autoři o nic takového nesnažili. Příběh je prostý a přímočarý jako výzva prostitutky k orálnímu sexu. Teda, když tak po sobě ten komentář čtu, říkám si, že je plný vulgarit, což se mi nepodobá.. DOA si ale asi takový komentář žádá, a já vám narovinu říkám, že dostanete přesně to, co píšu. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $480,813Tržby Celosvetovo $7,500,497Tržby za predaj DVD v USA $1,370,874 //počet predaných kusov 68,578║ ani trochu som sa nečudoval keď to takto fatálne prepadlo! _Nemalo tú správnu ľahkosť aby to mohlo byť aspoň zábavné, strašne ma táto akože akčná skrumáž otravovala, horko ťažko s pretrpením som to dopozeral ale radšej si pozriem druhý krát Charlieho anjelov ako tento počin. /15%/ ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Dementne priblblo zábavný návrat k arénovým mlátičkám rokov dávno minulých, no obohatený o hi-tech hračky, o ázijskú štylizáciu boja (o dokonalých choreografiách však nemôže byť reč) a namiesto nejakej hory svalstva tu v hlavnej úlohe máme štyri polonahé sexice a ako hlavného záporáka zas rozkošného sociopata bažiaceho po peniazoch. V akomkoľvek inom ponímaní ako "totálny guilty pleasure" DOA dopadá samozrejme katastrofálne, avšak keď na to človek pozerá práve z tohto hľadiska, menej ako 3* dať snáď ani nemôže. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že Boh existuje a na svoje ovečky nezanevrel. Prakticky dokonalý film so všetkým čo má dokonalý film mať. Sexy krvichtivé holky, akčné súboje, úžasný vizuál, nadupaný soundtrack, hlášky, úžasné postavy ... a Eric Roberts! Najcool akčný herec všetkých čias! To najlepšie s 80s comicsovej atmosféry s tým najlepším z high tech 00s v najlepšom akčnom filme nového tisícročia. I love Christina! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Milo Ventimiglia měl původně hrát postavu Weatherby, nelíbil se mu však vývoj jeho charakteru, proto roli odřekl. (TomikZlesa)
  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)

Reklama

Reklama