Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
stapilo

stapilo (hodnocení, recenze)

Už dlouho mi hlavou vrtá dementní "překládání" názvů zahraničních filmů...Tohle je opravdu vrchol, chápete to někdo?

odella4

odella4 (hodnocení, recenze)

Ok, tenhle film jede podle typického scénáře sexy grázlík s nadáním a hodná maminčina holčička, která má svůj sen. Jenže já prostě zbožňuju tanec a vím o co jde, takže všechny ty taneční scény jsem sledovala s absolutním nadšením. Někdo může říct, že tohle je prostě kolikrát natáčený, sestříhaný a blabla ale faktem je, že existujou lidi, co takhle tančit vážně umí. A ve spoustě mladých je ten talent ukrytej a i touha po tanci. Tenhle film je fajn nakopnutí k tomu něco s tím udělat.

UrbanScythe

UrbanScythe (hodnocení, recenze)

Škoda, velká škoda choreografie byla užasná bohužel ze scénáře sem se málem zeblil, holt to bylo zaměřený na pubertální publikum který jim takovýhle hnusný lacinný rádoby drama budou žrát.

emre13

emre13 (hodnocení, recenze)

dobry film,vynikajuca hudba,dobre vykony hercov.celkovo sa mi to velmi pacilo..

HenryForda

HenryForda (hodnocení, recenze)

dal jsem tomu ** z principu že jde o první díl,ve srovnání s dvojkou je to ještě sledovatelný ale oba hlavní představitelé stejně jako ve dvojce jsou tak příšerní,že si to musíte vynahrazovat vedlejšíma postavama,má to bejt film určenej náctiletejm což by se mělo týkat i mě a je fakt že v mým okolí se to docela chytlo,když to došlo ke mě bylo mi nedobře,když jsem náhodou narazil na Let´s Dance 2 ani se mi nechtělo rozbít televizi,protože mi to zato ani nemohlo stát jen mě mrzí že se tyhle věci natáčí-nebo spíš se neumí natočit a správnej návod na to leží mezi režiséry asi někde v pravěku

simmiem

simmiem (hodnocení, recenze)

tenhle film je jenom o tancovani, nic jineho se v tom hledat neda. kdyz k nemu s timhle pristupujete, tak si ho mozna i uzijete, teda pokud vas tanec neco rika ;)

pidulka

pidulka (hodnocení, recenze)

docela o ničem ale díky super tancům a hudbě se na to dá koukat:)

rafix

rafix (hodnocení, recenze)

Tento film se mi líbil na tolik, že ho můžu ho doporučit.

potas

potas (hodnocení, recenze)

No mě moc nenadchl...nejsem ten typ co tímhle tím žije, tak to bude asi tím..ale zpracování nebylo nejhorší...mohl být silnější příběh..

moniczka

moniczka (hodnocení, recenze)

**** za ten závěrečný tanec :) to mě fakt nadchlo..hlavně ta hudba :)

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Lucinka13 : no s tím scénarom si to uhádla. ti máš asi naozaj trinásť

Terrnica

Terrnica (hodnocení, recenze)

Dobrej námět, velice špatně zpracovano. Jediny dobry byl zaverecny tanec.. To sem ani nedychala =D

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Hlavně to byla strašná postava. Na druhou stranu: minus mrtvy neger - minus kus předvídatelnosti - plus jedna hvězdička

oli.G

oli.G (hodnocení, recenze)

Eawy: Blbost. Musel, koledoval si o to, a navyse polozil svoj zivot za dobru vec. Minus mrtvy neger > minus emocie > minus hviezdicka. :)

Eawy

Eawy (hodnocení, recenze)

V kine to bolo úžastné, keď tancovali. Najviac sa mi páčila hudba na ktorú nakonci tancovali. Len Skinny nemusel zomrieť...

celoush

celoush (hodnocení, recenze)

Mě se to líbilo. Je pravda, že nejde o nic převratného, ale děj ušel a nepřišel mi nijak trapný. Popravdě jsem si film užil od začátku do konce. Rozhodně dobrej film na to, abyste vzali své drahé polovičky do kina. Hlavně pokud máte rádi tanec.

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama