Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že čím starší bratříček nejmladších Step Upů, tím oldschoolovější choreografie. A protože příběh a všechno kolem něj včetně herců drží laťku na stále stejné úrovni "kvality", jde hodnocení hodně dolů. Nehledě na to, že balet mi nikam jinam kromě Billyho Elliota, prosím, nemíchejte! Film jsem nějakým způsobem přežil, ale primárně jsem se na to díval jen kvůli tanečním scénám. Vzhledem k tomu, že s každým novým dílem přichází cca o 20 minut více takových pastev pro oči, jednička je víceméně zbytečná. Ani ten závěrečný baleto-street dance za moc nestál. Doporučuji začít u 3Dčka a potom případně ochutnat 2 the Streets, Tatuma lze s klidným svědomím vynechat. Bohužel. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tohle je docela fajn oddychovka, která nejen místy pobaví, ale hlavně potěší dobrou taneční hudbou, skvělou taneční choreografií a jednoduchou zápletkou, nad kterou si fakt lámat hlavu nemusíte. Prostě příjemný taneční film s nádhernou Jenn Dewan a namachrovaným Channingem (jak už ho známe i z jiných filmů), který si mezi své top filmy rozhodně nedám, ale abych ho srovnával s jinými stupidními filmy, to si i přes hloupý scénář taky nezaslouží! Sečteno podtrženo pěkné 3 hvězdičky. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelně naivní film s neuvěřitelným množstvím klišé. Příběh o hajzlíkovy kterej udělá průser a dostane trest ale ten trest se vyplatí a ukáže co v něm je. Proboha kdo ten scénář psal? I když film není vyloženě špatný, tak víc jak 3* si nezaslouží už jen kvůli tomu klišé. Jediný co je na filmu zajímavé je kamera, ano čekali jste že řeknu tanec, ale bohužel ten mě vůbec neuchvátil. Přišel mi takovej obyčejnej. Samozřejmě jsem nečekal nějaký extra taneční kreace, ale i tak mi to přišlo poměrně slabé. Dávám 3* ale slabší film sám o sobě za moc nestojí. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si pouštěla moje lepší polovička, zatímco já si stavěl puzzle, takže ho znám spíš díky dialogům a hudbě. Kouknul jsem jenom občas - ale ta hlavní hrdinka vypadala fakt pěkně. Kdybych nebyl pohybově poleno, schopný tak maximálně někomu na fotbale nalomit nohu, hned bych si s ní taky skočil trdlováka. Jinak sama představa někoho, kdo se živí kradením aut a hraním basketu v ghettu s dalšíma gangstas, který najednou pomáhá holce vyhrát taneční soutěž, je hodně obskurní. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Už když jsem před časem viděla tento snímek a v něm Tatuma, moje reakce byla velmi prostá: "To je jako co?" Údiv mi zůstal dodnes, spíše vygradoval spolu s jeho do(vy)spěním do čím dál dráždivější podoby. Takže se budu trapně opakovat, no co už, ale ikdyby celých 99 min. dělal násadu na smeták, tak ho budu brát všemi dvaceti. Uááááááááá, to je nářez, panenko skákavá. ;-) Jinak samozřejmě hudba, tanec, to vše beru se stejným entuziasmem. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama