Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak George ,, The Iceman " Chambers zraje jako víno, a to myslím doslova. Od prvního dílu nám značně omládl a asi podstoupil plastickou operaci, ale teď k filmu samotnému. Já se velmi slušně bavil a přesně to jsem od tohoto filmu očekával. Výborná akce střída skvělou akci. Více než * * * jsem z toho však nevykoukal. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Divák se u tohoto snímku nenudí, protože stále se tu něco děje. Prostředí se snaží mít atmosféru a docela se to i daří. Děj je triviální a přímočarý. Bojové scény fanouška MMA potěší, ovšem vše je tu tak krásně čitelné, průhledné a předvídatelné, že pocit, že tohle jste už někde viděli, není vůbec překvapivý. Zkrátka a dobře Neporazitelný 2 je průměrný nebo lehounce nadprůměrný bojový snímek a nebýt Michaela Jai Whitea a Scotta Adkinse, zapadl by do zapomnění ještě dřív, než by se dostal k nám. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Scenárista se asi zapomněl v 80. letech a tak se dočkáme klasického příběhu s křivě obviněným klaďasem a extrémním záporákem bez kousku srdce. Co však i v takovém ději funguje překvapivě dobře je atmosféra studeného a bezútěšného vězení, o kousek horší je to s emocionálními scénámi, v momentě nástupu vězňů na dvůr jsem jen s úsměvem čekal, kdy někdo zařve "I am Spartacus!" Ale budiž. Ještě horší je to s patetickým závěrem a vůbec tím, jak je každý až směšně drsný, charaktery jsou ploché. Teď ale to hlavní - akce, kontaktní souboje jsou naprosto famózní, z každého úderu je cítit ladnost, přesnost a síla, bojovníci předvádějí vskutku neuvěřitelné kreace... Po této stránce špičková lahůdka. 7/10 ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Znáte to, rákoska neví na co koukat a tak se zeptá na nápady a je jí doporučeno tohle. A já si říkala - U všech budhů, pár tupejch hovad se bude rvát ve vězení no to bude vááážně super. Ale tak co...jsem líná vymýšlet něco jinýho tak si to pustím a pak dotyčnému řeknu, že to stálo za hovno....Jenže...KURVA BYLO TO SUPER !!! Od pohledu na Juryho Bójku na začátku filmu jsem zbystřila a dumala odkud toho maníka znám. Pak mi došlo, že to je ten dacan co nakopal prdel JCVD v US 4 a já si říkala, copak předvede. No o chvilku později jsem zjistila co předvede. Scott Adkins alias Bójka je zasranej čaroděj, protože takhle lítat vzduchem a nakopávat lidem každou část těla, že nevíte jestli zasáhne prdel nebo držku, to sem ještě nežrala. Ostatní proti němu vypadají jako poloviční invalidové a já zjistila že mi při pohledu na jeho vysekanou bednu stojej bradavky a hystericky řvu ať ty zmrdy zabije. Jenže Bójka je padouch, takže se musel objevit klaďas. Mno a v roli klaďasa tu máme týpka, co pro změnu nakopával JCVD prdel v US 2 a ten tu hraje boxera co vypadá jako Tyson na steroidech stříknutej čertem. I u něj je vidět, že bude šikula a tak jsem si užívala když si s Bójkou ne jednou ale hned 2x dávali ve filmě přes hubu a různé zápasy si pouštěla stále dokola. Takže sosám trojku a čekám že se u toho udělám ééé budu bavit min stejně jako zde. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White a Scott Adkins ukázali, že je možné ze série "Neporazitelný" vytřískat mnohem více, než se povedlo prvnímu filmu. Oba titulní herci jsou skvělou volbou a jejich zápasení je prostě drsné, plné adrenalinu. Scott je zde hnusák, ale přesně to bylo potřeba. Vrcholem skoro není ani samotný zápas, ale to mezitím. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Bojovou choreografii filmu vymysleli Scott Adkins (Yuri Boyka) a Michael Jai White (George Chambers). Typický kop, který ve filmu předvádí Yuri Boyka, se nazývá Guyver kick a vymyslel ho sám Adkins. (Sufferer)
  • "Kupolovitá" časť väznice v niektorých záberoch veľmi pripomína gulag, ktorý sa objavuje vo videohre "Call of Duty: Modern Warfare III" a jej prvej sezóne, taktiež aj v jej časti "Warzone". (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama