Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (225)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Pouze několik povedených fórků mezi hromadou přestřelených, nefunkčních až trapných. To je problém parodií, ve kterých balancujete na rozostřené hraně mezi vtipností a trapností. Leslie Nielsen, na sklonku své kariéry uvězněný v nepřekonatelné škatulce, už ze sebe dávno vydal veškerý parodický potenciál a nastupuje nudná vyčpělost. Přesto tato parodie na Bonda (s tradičním popichováním mnoha dalších filmových hitů) ještě patří k tomu lepšímu z horšího - ty největší parodické katastrofy teprve vzniknou! P.S.: Ve Falconu si museli něco šlehnout, takový distribuční název, parazitující na známém českém filmu, nemohli s čistou myslí vypustit do světa! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Parodie je odjakživa bruslení na tenkém ledě, kdy aktéři jsou v neustálém nebezpečí, že se prolomí vstříc hlubinám trapnosti. Ovšem Leslie Nielsen, ten se vždycky uměl vznášet jako motýl.. Bez jeho přítomnosti by Spy Hard ještě kleslo o stupeň níž a je veliká škoda, že už odešel cukat koutky publika tam nahoru. Jen si představte, jak by nahradil D.Craiga a ve dvojici s Rogerem Moorem natočil novou Bondovku. Název už mám - Povolení senilnět.. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rancor chce zničit svět, ale naštěstí chce předtím zabít tebe." Tak to je skvělá zpráva, protože Dick Steel má skvěle vybavenou agentskou sadu, záda mu kryje svůdná agentka 3,14, autobusem ho vozí Ray Charles, umí nasadit do bitky Hulka Hogana a zpívá mu k tomu jedinečný Weird Al Yankovic. To se snad ani nedá prohrát. Nikdo totiž nedokáže tak jako Dick Steel ochránit svobodnou zemi, kde může každý házet granáty na dětském hřišti. Já vím, že to není nejpovedenější parodie, ale přesto mě dokáže spolehlivě rozesmát a když si vzpomenu na skvělé maskování šéfa Tajné služby, tak bych hned skočil do postele s agentkou Dahlovou. To sem sice nepatří, ale tu čtvrtou hvězdu to snad alespoň částečně vysvětluje. ()

Eviel 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť takéto filmy je ťažké hold ak ma niekto zmysel pre humor úplne iným smerom (prípadne ho nemá) tak to dopadne 1 prípadne žiadnou hviezdou. Mňa osobne toto pobavilo , malo to samozrejme pár hluchých miest , ale paródia je podľa mňa veľmi ťažký žáner totižto strašne rýchlo sa dá skĺznuť do trápnosti tu jej nebolo až tak veľa , aby sa to mohlo označiť prepadákom. 3* ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Když jde v závěrečné scéně Dicku Steelovi (Leslie Nielsen) na pomoc Hulk Hogan, strhne ze sebe tílko a hodí jej za sebe na podlahu. V dalším záběru z kamery umístěné na zemi jej však překračuje. (fifas2)

Reklama

Reklama