Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ale tak...dvojku jsem si přece nemohl nechat ujít, když už jsem viděl první díl, ne? :) Můžu vám říct, že tohle byl ten nejnechutnější film, co jsem kdy viděl. Nepamatuji si na krutější a takhle nechutný film. Pokud máte silný žaludek, jděte do toho. Od poloviny filmu vás čeká opravdu brutální horor. Tenhle díl se mi líbil víc, než jednička, takže dávám 60% ()

numi 

všechny recenze uživatele

Naprosto ujetá a nechutná sračka, která se ale mezi obdobnými béčkovými horory může cítit důležitě, protože funguje přesně tak, jak by fungovat měla. Ne, nestojí sice za pozornost a dívat se na ni je místy opravdu utrpení, ale v rámci svého žánru obsahuje vše, co obsahovat má: Imbecila, lesbičku, dvě playmate kočky, tlupu mutantů a tři tuny vnitřností... Druhý Wrong End má oproti jiným ještě navíc Henryho Rollinse, který skvěle zaparodoval Ramba a na scény s ním se dá i těšit. A proto i ten druhý bodík. [leden 2008] ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Skupinka soutěžících se účastní pořadu a snaží se vyhrát finanční výhru, jenže nečekají co na ně číhá v lese, místní lidé, kteří díky toxickému odpadu s tamější firmy zdegenerovali. Klasický boj o přežití a o záchranu života. Být zde většího napětí a originality ve filmu, šel bych aspoň o jednu hvězdu víc. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Při první projekci jsem měl spíš rozporuplné pocity, podruhé jsem se ale bavil kupodivu lépe. Asi jsem přistoupil na tu nečekanou komediální rovinu, která mi hnedka nesedla. Napětí z tajemných obyvatel horských lesů se vytratilo, kanibalové se ukazují už od začátku a jejich masky jsou jednodušší, levnější. Místo toho se cpe do popředí až sebeparodická příchuť a obrovská porce brutality, takové gore mixnuté poctivým splatterem. Není divu, tvůrci spotřebovali 300 litrů umělé krve. Dočkáme se nahých koziček, Ericy Leerhsen, která v hororech strašně ráda umírá (remake TCHM, BWP2) a Rollinsovy vtipné postavy připomínající samotného Ramba. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Temná atmosféra je tu ze začátku narušena natáčením realityshow. Jak přijdou na řadu zmutovanci, tak aktérům začíná docházet to, že můžou přijít o život a od té chvíle začíná opět starý dobrý Pach krve. Nechybí tu brutální scény, které ještě z mého pohledu mohly ukázat víc a do poslední chvíle nevíte, kdo a zda vůbec někdo přežije. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)
  • Tento film vznikl jako pocta hororovým pokračováním z 80. let. (LUKICKK)
  • V jedné ze scén Henry Rollins (Dale Murphy) řekne: "Jdu vstříc patnácti minutám slávy." Tím odkazuje na citát slavného amerického malíře a hlavního propagátora hnutí Pop Art Andyho Warhola. Ten tvrdil, že každý si jednou užije svých 15 minut slávy. (Amras)

Reklama

Reklama