Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

juta 

všechny recenze uživatele

Temná atmosféra je tu ze začátku narušena natáčením realityshow. Jak přijdou na řadu zmutovanci, tak aktérům začíná docházet to, že můžou přijít o život a od té chvíle začíná opět starý dobrý Pach krve. Nechybí tu brutální scény, které ještě z mého pohledu mohly ukázat víc a do poslední chvíle nevíte, kdo a zda vůbec někdo přežije. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ľahká béčková vyvražďovačka, ktorá stavia na premise prvého dielu, ale na rozdiel od neho neprichádza s vlastnými nápadmi a miesto toho si pohodlne (a neskrývane) lebedí na námete japonského Battle Royale a spopularizovaných prvkoch z Predátora (Henry Rollins čoby drsný pomaľovaný mariňák) a originálneho Texaského masakru (holčina pripútaná za stolom pri slávnostnej večeri). Aj herci boli v prvom diely zaujímavejšie obsadení a snaživejší. Títo sú tuctovejší a ľahšie zabudnuteľní. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Iný film než jednotka a pravdu povediac s prvým dielom to má spoločné iba asi názov. Ked som poču, že to bude niečo o reality show hned som si vybavil Halloween Resurection a čakal som to najhoršie. Chvalabohu som spokojný. Amatérčina z filmu kričala na míle, obzvlášt pri kamere a narábaní s krvou, ale je to slušný béčkový filmík na zabitie večera. Dej, napriek tomu, že išlo o reality show, strávitelný. Herci ušlo obzvlášt som sa tešil na Ericu Leerhsen a skvelé, skvelé a ešte raz skvelé vraždy. Bavil som sa, čistý priemer 50%=3* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa pozastavovať nad mnohými logickými dierami v scenári. Nejdem ani kritizovať povrchosť príbehu, s čiste účelovou, nereálnou zápletkou o akejsi reality show. Na niečo podobné ma už stihla pripraviť prvá časť tohto filmu. Jedná sa o rýdzi béčkový vyvražďovací horror, ktorý spestruje svojimi akčnými scénami vyprsený, potetovaný veterán, Henry Rollins. "Wrong Turn" je lacná vykrádačka horrorových klasík "Texaský masaker motorovou pilou" a "Hory majú oči". ** ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Ale hej, tam kde bola jednotka krvavá, je dvojka extrémne krvavá, skrátka gore dostalo vyšší upgrade, hoci si postavy už nezískali moje sympatie tak ako v predošlej časti. Dej je síce super aj keď už je to takmer rovnaké ako prvý diel, a hoci ma záverečný masaker (plus výdatná večera) navýsosť potešili, predsa len je to slabšie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Keď mutant v aute okusuje Marin (Aleksa Palladino) prst a potom ho odhodí, prst už vyzerá inak, ako ten, ktorý okusoval. (ČSFD)
  • V jedné ze scén Henry Rollins (Dale Murphy) řekne: "Jdu vstříc patnácti minutám slávy." Tím odkazuje na citát slavného amerického malíře a hlavního propagátora hnutí Pop Art Andyho Warhola. Ten tvrdil, že každý si jednou užije svých 15 minut slávy. (Amras)

Reklama

Reklama