Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (401)

tron 

všechny recenze uživatele

„Oni tu nechytajú medvede.“ Prvý diel sa mi páčil (miestami som uvažoval takmer až o hodnotení 80%). Dobrí herci, krásne a tajomne hlboké lesy Severnej Ameriky, fajn masky Stana Winstona, husté gore a provokatívne naznačená mytológia Horských ľudí. Dvojka bohužiaľ klesla až nečakane hlboko. Prvú hodinu som ju nenávidel kvôli mizernej zápletke o nudnej reality šou a otrasným postavám. Gore síce bolo ešte nechutnejšie, ako minule, ale na druhej strane až smiešne samoúčelné. Výprava podstatne slabšia, o hereckých výkonoch a amatérskych maskách nehovoriac. Keď to ku koncu (i vďaka „Rambovi“) dostalo lepší spád, bolo už neskoro. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pri hororoch by mal byť človek zosratý strachom alebo minimálne napnutý ako struna od napätia. Tu nič také nehrozí. Sám som film nevyhľadával, náhoda chcela, že sme to pozerali hromadne na jednej návšteve. Švagor bral film dosť vážne, my ostatní sme si z filmu iba uťahovali a o zábavu bolo postarané. Najviac zabil na konci ten malý "velociraptor" , ktorý dostal namiesto cumlíka ľudský chrumkavý prstík...Zábavná hovadina. 40%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V Americe se to jen hemží nejrůznějšími reality show a tak není divu, že tenhle nešvár moderní doby někoho napadlo strčit i do hororového filmu. Nevím ovšem jestli to byl ten nejšťastnější nápad. Kouzlo jedničky pomalu vyprchalo a ani humorné pojetí to moc nezachránilo. Začátek se nese v dost nudném duchu a seznamování s pěticí soutěžících a štábem. Partička nejrůznějších individuí se rozhodla vydělat menší balík peněz a pro vítězství jsou ochotni udělat téměř cokoliv. Popravdě řečeno mě nezaujal ani jeden z nich svým osobním příběhem, ale za to Crystal Lowe svými vnadami. To že je spousta lidí schopná udělat pro slávu téměř cokoliv není nic nového a tak její strip nikoho nepřekvapí, ale potěší. Co se týká mentální rodinky kanibalů, tak ti nesahají bratrům z jedničky ani po kotníky. Jediné co mi vrtá hlavou je to, že jejich takzvaný otec si zahrál v jedničce toho pumpaře a teď tohle....Jednotlivá úmrtí měla určité klady, jako například roztomilou kreativitu a představivost tvůrců, kteří to vzali opět humorným způsobem ( např. dvojitá hetka do hlavy. V parodii se to začalo měnit až ve chvíli, kdy ten voják vzal spravedlnost do svých rukou a začal je zabíjet jednoho po druhém. Přesto všechno budu hodnotit film jako čistý průměr, protože jsem se tu a tam doopravdy zabavil. Slabší 3* ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Me se to proste nelibilo a nebavilo me to a par dobrych(to je za 3) napadu film nezachrani, ale at se na me nikdo nezlobi tohle byla vykradacka vsech znamych a neznamych hororu. Napln filmu jak ze ''Strach v prímem prenosu'', nechutna hostina jak ze stare verze ''Texas Chainsaw Massacre'' ..spousta odlozenych aut jak z ''Wolf Creek'' a takto bych mohl pokracovat az do halelujaa...jednu hvezdicku davam za Henryho Rollinse. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na video film skvělá práce. Volné pokračování už sice moc nedostává svému jménu o špatném odbočení, protože hlavními hrdiny jsou mlaďoši, vedení jakýmsi konkurentem Beara Gryllse, kteří vybaveni kamerami pobíhají po lese a natáčí nějakou podivnou survival dobrodružnou reality show, ale ono to při debilním překladu na Pach krve nikomu vadit asi nebude. No byla by to určitě i tak pořádná sračka, ale horší pro ně je, že vlezli na píseček kanibalským degenům, kteří nemají nic jinýho na práci, než si je všecky pochytat, pomučit a sežrat. Film je velice povedeně natočený, protože si tvůrci dali záležet jak na degenech, tak na jednotlivých úmrtích, navíc to celé tancuje na hranici béčkovosti, což mi nejendou vykouzlilo úsměv na tváři. Pro mě nejlepší díl série, kterýmu dám bez problému plnej. Když už Wrong Turn, tak tenhle! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu se nikdy nezmínila jména kanibalů. Jeden z nich nám byl představen už v prvním díle, jde o kanibala Three Fingers. Ostatní čtyři kanibalové ovšem nikdy nezmínili své jméno, jsou zobrazováni jako Pa, Ma, Sister and Brother. V překladu se jedná o Mámu, Tátu, Sestru a Bratra. (Dines)
  • V jedné ze scén Henry Rollins (Dale Murphy) řekne: "Jdu vstříc patnácti minutám slávy." Tím odkazuje na citát slavného amerického malíře a hlavního propagátora hnutí Pop Art Andyho Warhola. Ten tvrdil, že každý si jednou užije svých 15 minut slávy. (Amras)

Reklama

Reklama