Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (193)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nie je drevo ako drevo, a tieto dve "tvrdé polienka" v podaní G.Clooneyho a R. Zellweger to pekne rozpálili. Okrem vzájomného zvádzania a hľadania si cesty k sebe, pripomínajúceho beh cez prekážky film ponúka aj príbeh talentovaného hráča amerického futbalu a veľa skutočností odohrávajúcich sa vo vnútri mužstva, takže si môžete vybrať čomu, alebo ku komu sa prikloníte. Ja som sa nebránil ničomu, pretože každý kúsok tejto šťavnatej romantickej komédie mi padol vhod. Všetko sa drží v primeranom období počnúc nenáročnými dresmi futbalistov až po kabaretnú hudbu, ktorá výborne doplnila humorné situácie, ktoré perlili od samého začiatku. Clooney to ozaj dokonale zrežíroval a nechal dosť priestoru aj rôznym zápletkám a postupnému zaujímavému odhaľovaniu. Z veľkého množstva ponúknutej zábavy ma najviac pobavil úvodný tréning Big Gusa a výkrik malého Pajdu "Bulldoci" v krčme plnej fanúšikov Chicaga. 80% ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda staré romantické komedie z 30 let a zdá se, že George Clooney je na tom podobně. Natočil totiž velice stylový film, který dodržuje daná pravidla - jednoduchý příběh, vtipné dialogy a kousek morálního poselství ohledně manipulace s pravdou. Podařilo se mu udržet rytmus celého vyprávění, dobovou atmosféru i typově přesné herecké obsazení. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

G. Clooney aj v súkromí neustále vystrája nejaké kúsky, preto mu tieto komédie sedia. Myslel som, že toho amerického futbalu tu bude viac, preto ma to nejako nelákalo, ale humor je fajn a celkom som sa bavil. Záverečný zápas v mnohom pripomenie i naše jarné futbalové ihriská, ale až také blato v ktorom sa schová komplet hráč i s loptou, to nemáme...Navyše je tu zaujímavá historka s vojnovým hrdinom. "Ich gebe auf!" 70%. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Neholduji americkému fotbalu a tak mi asi i lecos z narážek uniklo. Přesto rošťácký výraz Clooneyho a atmosféra, kterou pod svou taktovkou navodil stojí za to film vidět. Třicátá léta jsou zpracována nádherně a pasáže kde se Clooney se Zellwegerovou popichují jsou neskutečně vtipné. Jen tak dál Georgi ! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Duncan Brantley, Rick Reilly .. Pohodová sportovní retro komedie o komercializaci amerického fotbalu, která ale nakonec uhraje jen tříbodovou jistotu než plnohodnotný touchdown. George Clooney je přesto cool jak herecky tak režijně a opět dokazuje, že retrem nasáknuté snímky jsou jeho parketa - nažloutlá patina obrazu, styl, poctivá dobová výprava i kostýmy. Zato Renée Zellweger lehce dochází dech a vedle George je jen druhořadý přihrávač, který už pět let od Cold Mountain ne a ne zavadit o projekt, který by jí dal patřičný prostor a podtrhl její talent. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)
  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)

Reklama

Reklama