Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Kdo zde čekal něco více než akční vyvražďovačku bez hlavy a paty, tak je truhlík. Steve Austina si pamatuji ještě ze sérií WWE. Nemá cenu rozebírat, jak je ten film dějově debilní, plný naprostých nesrovnalostí a nesmyslů, to musí vidět snad každý. Ale já jako divák co dokáže oddělit fikce od reality vidím ve filmu i druhou stránku, a to stránku zábavy. Film je stále hnán kupředu a pořád se něco děje. A upřímně řečeno, nic víc jsem ani nevyžadoval. Dětem to asi do rukou, či před oči nepatří, může to působit inspirativně. Film však nemá snad ani výrazně hluché místo. A to musím ocenit. Slabé * * *. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Prekvapilo ma to. Po tunajších komentároch som čakal totálny humus, ale dostal celkom slušne fungujúcu béčkovú mlátenicu, ktorá mi nezabila priveľa mozgových buniek. Možno k mojej spokojnosti prispelo to, že ma dianie pred monitormi bavilo viac než dianie pred kamerami. Iste, samotné súboje nie sú veľmi zábavné, pretože wrestlerská "bojová choreografia" je vrcholne nezaujímavá, ale Vinnie Jones to celkom slušne osolil a Steve Austin je so svojím civilným vystupovaním ("hranie" by som to asi nenazval) nečakane sympatický a človek mu nakoniec naozaj začne fandiť. Slušná jednohubka - a vedľa novších filmov JCVD či SS úplné veľdielo. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Mělo to našlápnuto k dost dobrému filmu, aspoň první půl hodinku. Pak se to celé strašně moc (z)amerikanizovalo i na můj vkus. Je to sice béčko, ale se Stone Coldem Stevem Austinem sakra!!!!! A Vinnie Jones, jako ultimátní záporák, tvořili vážně supr duo. Action, action, action, ale víc nic. WWE still alive... ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Postavy z Running Mana v prostředí Battle Royale? Ano, bohužel se zůstalo jen u toho příslibu kvalitní podívané. Akce je poskrovnu a ten zbytek je příliš obyčejný a neinvenční. Steve Austin jako "hodná mlátička" není špatný, Nathan Jones bohužel zmizí příliš brzy a nejlépe tak z toho vychází Vinnie Jones. Scénárista bohužel nebyl schopen vymyslet ani úderné hlášky, natož zajímavá úmrtí. A opravdu bylo nutné film idealizovat tím klasickým americkým způsobem? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stoprocentní béčko. To by ani tak nevadilo, kdyby film dokázal zabavit. A to se mu moc nedaří. To, že jsou herci prkenní nevadí, ale režisér je amatér a nezvládá natočit akční scény tak, aby vypadaly dobře. Najde se zde pár výbuchů a nějaká ta bitka tělo na tělo, ale postrádají jakýkoliv šmrnc nebo napětí. Přežít se to dá ale .... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)
  • V jedné ze scén Jack bodne nožem protivníka do břicha. V dalším záběru má však nepřítel nůž v hrudníku. (Sydney008)
  • Z Austina a Jonese se stali během natáčení parťáci, často si volné chvilky zpestřovali kanadskými žertíky. Vinnie tak například jeden den našel ve svém karavanu nafukovací pannu a několik desítek podepsaných fotografií Austina, rozmístěných všude možně. (don corleone)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama