Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Další drsná WWE záležitost, v které je hromada velmi silných, mohutných a neustále se mlátících chlapů promíchaných s minimem žen, které povinně musí mít prsa trojky a větší a pořádné tělo. Tahle kombinace by se mohla zamlouvat mnoha mužům ne? Taky to tak je. Film čistě pro pánskou zábavu, v kterém se potí krev v bitkách na ostrově a slintá při pohledu na některé dámy(mohlo jich tu být více...) a celé zabalené v podobě variace na Survivor a jiná reality show. Upřímně, kdo by si tohle na netu v realu nepustil? Trochu mě na filmu mrzí, že není tak nadupaný jak mohl a i přes výbuchy a bitky jsou zde prázdnější místa, při kterýchsi divák může v klidu odejít na záchod nebo pro popcorn a o nic nepřijde. Jednorázová akční show, na kterou díky nápadu možná nezapomenete během týdne, ale za měsíc o ní nevíte. Potenciál tu byl, příště lepší tempo a více polonahých žen:). PS: poučení z filmu? Nevěřte ženským:) ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi dost připomínal Běžícího muže. Vinnie Jones je pašák a ikdyž vám možná budu připadat jako hajzl, fandil sem jemu. Steve Austin je obyčejná hora masa a to je vše. Po scénáristické stránce je film chabší, ale po stránce akcí je super. Ruční kamera mi vyhovuje pokud něco při soubojích vidím a tady sem viděl. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

„Tvrdý“ odsudek pokleslé zábavy a zvrhlých choutek diváků, kteří podobné pořady vyhledávají, se sám stává pokleslým v okamžiku, kdy je odhalena pravá totožnost jednoho ze soutěžících a nahlédneme do jeho rodinného zázemí. To jsem opravdu uronil slzu a šel ve své sbírce najít sofistikovanou jedničku Battle Royale, která v kategorii Nedobrovolná vybíjená na pustém ostrově patří k absolutní špičce. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o akci, souboje a vůbec o celou bandu zabijáků, tak nemám co vytknout. I štáb se docela povedl. Bohužel jakmile vyplavalo na povrch, že je tu opět jeden americký klaďas a k tomu se přidaly sladkobolné vlastenecké řečičky či morální ponaučení, tak mi to ten dojem zkazilo. Jinak v hlavní roli je sice Steve Austin, ale pokud si budu z Condemned někoho pamatovat, tak to bude jedině naprosto nepříčetný psychopat Vinnie Jones, který by si tuhle kreaci měl dát za rámeček. 60% a to hlavně kvůli Vinniemu. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Prekvapilo ma to. Po tunajších komentároch som čakal totálny humus, ale dostal celkom slušne fungujúcu béčkovú mlátenicu, ktorá mi nezabila priveľa mozgových buniek. Možno k mojej spokojnosti prispelo to, že ma dianie pred monitormi bavilo viac než dianie pred kamerami. Iste, samotné súboje nie sú veľmi zábavné, pretože wrestlerská "bojová choreografia" je vrcholne nezaujímavá, ale Vinnie Jones to celkom slušne osolil a Steve Austin je so svojím civilným vystupovaním ("hranie" by som to asi nenazval) nečakane sympatický a človek mu nakoniec naozaj začne fandiť. Slušná jednohubka - a vedľa novších filmov JCVD či SS úplné veľdielo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Steve Austin měl původně hrát roli Vinnieho Jonese, ale jakmile se v natáčení začala angažovat wrestlingová organizace WWE, dostal Austin hlavní roli. Steve Austin je velmi úspěšný wresler. (don corleone)
  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)
  • Poté, co Conrad (Steve Austin) skočí z útesu do vody a poté vyleze, je během několika sekund suchý. (slatkac)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama