Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo je to slabý a to hodně. Ze začátku je to sice takový hodně slibující, protože nábor vrahounů vypadá lahůdkově, ale jakmile divák zjistí, kdo že to bude vlastně hlavní postava(a že to netrvá moc dlouho) a jeho hodnej charakter, tak je po prdeli, protože z největšího bouchače ve filmu udělaj mírumilovnýho taťuldu, kerej prostě na a ne zabít, ono ostatně celej výběr herců stojí za hovno, už jen to že se film nevyvaroval opět toho stupidního klišé, kdy se musí mezi vrahama objevit i zabijácký ženský mluví za všechno, to tenhle film děsně sráží. Jedinej kdo se do svý role fakt hodí a kdo si jí i náramě užil je Vinnie Jones, ten je tak krutej až to bolí a ten jeho super anglickej přízvuk z něj dělá ještě většího bijce než na jakýho vypadá vizáží a že jako vypadá i tak hodně krutě, o tom se neni třeba bavit. Bohužel se ale jinak dějově a hlavně co zamrzí i soubojově jedná o dost slabou záležitost, snad jediný co trochu napravý tomuhle filmu reputaci je závěrečnej duel Mezi Jonesem a Austinem, kterej v dobrým tempu pokračuje až do konce, ale to je málo na 100 minut. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,371,706Tržby Celosvetovo $8,587,233Tržby za predaj DVD v USA $27,148,852 //počet predaných kusov 1,328,189║ taká bejkovina ako zo zlatých akčných 80-rokov v dosť rutinnej réžii ale dobre miestami dosť podarené /40%/ ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Akčák, který se snaží o myšlenkový přesah. Akce relativně dobře zvládnutá, no, na mě místy zbytečně surová. A místy (asi nechtěně), mírně komické. Austin je tu vcelku sympatický a Vinnie Jones mě vcelku překvapil, co za sadistickou svini si tu střihnul. Jednou stačilo, nápad je působivý, ale nijak zvlášť, aby se k filmu člověk chtěl vracet. 50 % ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mi dost připomínal Běžícího muže. Vinnie Jones je pašák a ikdyž vám možná budu připadat jako hajzl, fandil sem jemu. Steve Austin je obyčejná hora masa a to je vše. Po scénáristické stránce je film chabší, ale po stránce akcí je super. Ruční kamera mi vyhovuje pokud něco při soubojích vidím a tady sem viděl. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem od toho nějakou pořádnou řežbu, ale postupem času se to zvrtlo v místy dost nechutnou honičku za přežitím. Ze začátku jsem na to koukal a říkal si, že to přece jen nemusí být tak špatné. To, jak se vybírali zabijáci a potom, jak byli hozeni na ostrov a začal ten krvavý boj. Potom se ale tvůrci začali vyžívat v brutálních scénách a celkově tempo upadlo a bylo ticho až do konce, kde se zase ukázala jiskřička naděje. Celkově bych hodnotil dvěma hvězdami, ale dvojice Steve Austin a Vinnie Jones (ten obzvlášť) mě přemluvila, a nakonec teda za tři. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně brzy po začátku filmu, kdy strážce otočí klíčkem v zámku, je možné poznat, že zámek byl odemknut již předem. (slatkac)
  • V jedné ze scén Jack bodne nožem protivníka do břicha. V dalším záběru má však nepřítel nůž v hrudníku. (Sydney008)
  • Jack Conrad (Steve Austin) použije ve filmu zbraně Jericho 941 F ráže 9x19 mm a Heckler & Koch MP5A3 ráže 9 mm. (dc125)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama